Hirdetés

Megjelent a 2014/11-es GameStar Alan Wake teljes játékokkal és GTA V poszterrel

|

Címlapon a Lego Batman 3: Beyond Gotham, teljes játékaink az Alan Wake és az Alan Wake's American Nightmare és persze ajándékba adunk egy kétoldalas GTA V posztert is!

Hirdetés

Megint november. A hónap, ami egyesek számára édes, másoknak a borotválkozás felfüggesztését jelenti, vagy éppen azt a lehengerlő játékáradatot, ami néhány hét alatt átsöpör rajtunk és magával viszi pénztárcánk tartalmát, drága szabadidőnkről nem is beszélve.

További méltatlankodás helyett inkább arra bátorítanálak benneteket, hogy vessetek egy pillantást a tartalomjegyzékre. Most már valóban mindent a tesztek uralnak, amelyekből összesen 35-öt találtok a 2014/11-es GameStar magazinban. Köztük olyan írásokkal, mint a Londonban született Call of Duty: Advanced Warfare, a „Csak még egy kört!”-szindrómát újfent kimaxoló Civilization: Beyond Earth, a címlapunkra került Lego Batman 3: Beyond Gotham, a hiperaktív Sunset Overdrive, a pofátlanul, de nem rosszul kopírozó Lords of the Fallen, vagy épp a reménybeli játékfejlesztők által mindenképpen kipróbálandó (free to play, PC-re is van, nincs több kifogás) Project Spark. A lista még hosszan folytatódik, nem fogtok unatkozni.

Nem panaszkodhattak a nosztalgiázni vágyók sem, hiszen több koros (vagy nem is annyira régi) játék felújított változata is napvilágot látott az utóbbi hetekben. Ezek közül kiemelkedik elképesztő ár/érték arányával a Halo: The Master Chief Collection, de az sem lőhet mellé, aki az Icewind Dale Enhanced Edition, vagy a Sleeping Dogs Definitive Edition mellett teszi le voksát. És akkor még nem is említettem a huszadik szülinapja alkalmából felújított Gabriel Knight kalandjátékot, vagy a majd' negyedszázados Wings!-et.
Hardveres kollégáink novemberben a legújabb csúcskategóriás GeForce videokártyákat vették alapos vizsgálat alá.

Teljes játék I: Alan Wake

Hajdanán nyitott világú misztikus thrillernek indult PC-re, hogy remekbe szabott Xbox 360-exkluzívként végezze. Szerencsénkre ez a kizárólagosság nem tartott örökké, így most a novemberi GameStar teljes játékaként adhatjuk át nektek az Alan Wake-t, természetesen PC-n.
Dióhéjban egy pszichothriller- és horrorelemeket tartalmazó külsőnézetes akciójátékról van szó, amelyet bevallottan Stephen King munkássága, valamint a Twin Peaks ihletett. Ahogy a szerző regényeinek jelentős hányadában, úgy a játékban is egy íróé a főszerep. Alan Wake sikeres és ünnepelt regényíró, ám egy ideje alkotói válsággal küszködik. Felesége tanácsára felkeresik Bright Falls kies városkáját (ha tehetném, azonnal odaköltöznék). A tervezett pihenésből azonban semmi sem lesz, hiszen előbb az asszony tűnik el, majd sötétségbe burkolózott őrültek kezdik el lemészárolni az embereket.
Különböző lőfegyvereket használva szállhatunk szembe ezekkel a megszállottakkal, ám mielőtt megsebezhetnénk őket, valamilyen fényforrás segítségével (elemlámpa, fáklya stb.) le kell bontanunk a kézzelfogható sötétség alkotta pajzsukat. Tartsátok tehát észben, a fény fegyver, a fény menedék, a fény remény.

Teljes játék II.: Alan Wake's American Nightmare

Hősünk az alapjáték megpróbáltatásai után sem pihenhet, hiszen egy rémálomban találja magát, miközben önmaga gonosz másolata odakint garázdálkodik a való világban. King művei helyett ezúttal az Alkonyzóna tévésorozat szolgált ihletforrásként kiegészítve jókora adag fekete humorral, de Quentin Tarantino stílusjegyei is felismerhetők a játékban. Ha végeztetek Night Springs felfedezésével, fényt hoztatok az új ellenfelek életébe is, valamint megismerkedtetek a sivatagi kisvárosban élő szereplőkkel, akkor próbáljátok ki az árkád módot is, amelyben hajnalig kell kihúznotok a sötétség szolgáinak folyamatosan érkező hulláma ellen.

Fontos: A kódokat ezentúl a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: Grand Theft Auto V poszter

Kétoldalas A2-es méretű poszter a szobád falára. Beszéljenek helyettem a képek...

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény

Novemberben ugyanúgy levásárolhatjátok a GameStar magazin teljes árát a Delta Vision üzleteiben a következő lapszám megjelenéséig, mint az elmúlt egy évben. Több mint félezer kiadványból válogathattok, legyen a horror, a fantasy, vagy a sci-fi a kedvencetek. Részletek a www.gamestar.hu/deltavision aloldalon.

Extra ajándék III.: FilmMagazin (digitális)

Kiemelt havi premiereink Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész, a Csillagok között, az Éjjeli féreg és a John Wick, de belementünk az Exodus – Istenek és királyok, valamint A Madagaszkár pingvinjei filmek hátterébe is. Az Éjjeli féreg kapcsán részletes portré készült a főszereplőt alakító Jake Gyllenhaalról, aki mellesleg Perzsia hercege is volt már. Részt vettünk a Magyar filmhét vetítésen, sorozatismertetőnkben ellátogattunk Gothambe és Filmklasszikusok rovatunkban arra keressük a választ a régi idők műveit alapul véve, hogy Hogyan születik a férfi.

BÖNGÉSZDE

Meet tha Team
Aréna
Hírek

Teszt
Call of Duty: Advanced Warfare
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
Halo: The Master Chief Collection
Lego Batman 3: Beyond Gotham
Sunset Overdrive
Lords of the Fallen
Project Spark
NBA 2K15
Skylanders: Trap Team
Legend of Grimrock 2
Icewind Dale Enhanced Edition
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes
Ryse: Son of Rome (PC)
Styx: Master of Shadows
Pro Evolution Soccer 2015
Jagged Alliance: Flashback
Castlestorm: Definitive Edition
Dreamfall Chapters: Book One
Sleeping Dogs Definitive Edition
F1 2014
Just Dance 2015
The Legend of Korra
Wings! Remastered Edition
Duck Dynasty
Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition
Train Simulator 2015
MX vs. ATV: Supercross
Stick it to the Man!
Minecraft Xbox One Edition
Watch Dogs Bad Blood
Chariot
Angry Birds Transformers
NBA 2K15 (iOS)
Retry
Hail to the King: Deathbat
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
A legújabb csúcs-GeForce-ok
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Kult
Játékfüggőket kezelő rehabilitációs központok Kínában
E-sport: Beszámoló a kerekasztalbeszélgetésről
Amikor a játék másodlagos
Szabad(a)játék
Visszapillantó

Másvilág
Film: Csillagok között
Sorozat: Boardwalk Empire (Gengszterkorzó)
Könyv: Brandon Sanderson – Acélszív; Valerio Evangelisti – Örökké élj, Inkvizítor!
Zene: Kingdom of Giants – Lion's Mouth; Killing Joke – In Dub; Hiperkarma – Konyharegény; Mysterious Ritual – Szitakötő; Alberich – NATO Uniformen; Foo Fighters – Sonic Highways
Színház: Trafó – Robotszínház – Az átváltozás/Android verzió

Tehát a 2014/11-es GameStar magazin Lego Batman 3: Beyond Gotham címlappal, Alan Wake és Alan Wake's American Nightmare steames teljes játékokkal, valamint kétoldalas Grand Theft Auto V poszterrel, 116 oldalon, 3 exkluzív interjúval, 35 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező e-sport, free to play és játékpszichológia rovatokkal, 5 videoteszttel és kerekasztal beszélgetéssel november 21-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)