Hirdetés

Batman: Arkham Asylum teljes játékkal itt a 2014/12-s GameStar

|

Címlapon a Far Cry 4, teljes játékunk a Batman: Arkham Asylum GotY és persze ajándékba adunk egy 3 hónapos ITT/OTT TV kupont is!

Hirdetés

Kedves olvasó, rövidesen a kezedben tarthatod 2014. utolsó GameStar magazinját (ha előfizető vagy, talán már valóra is vált a jóslat), amely nem csak tartalomban bővelkedik, de ajándékok tekintetében sincs oka szégyenkezni.

Tesztekből összesen 25-öt találtok a 2014/12-es GameStar magazinban. Az év végi torlódásnak hála több nagy cím is átcsúszott erre a számra, így most olvashatjátok a novemberi lapzártáról épphogy lemaradt Assassin's Creed Unity és Assassin's Creed Rogue kritikákat is, amelyek választ adnak a ki nem mondott kérdésre: vajon elbír két AC-vel is a Ubisoft egyszerre?
Aztán itt a Dragon Age: Inquisition, amit PC-n és konzolon egyaránt végigjátszottunk, de nem úszta meg a Far Cry 4, a Grand Theft Auto V újkonzolos kiadása és a Warlords of Draenor sem. Mindegyikből cikk született, hosszú is, tartalmas is, a megérdemelt értékeléssel a végén. Üdítő kivételt csupán a WoW kiegészítője képez, amit újfent tartós tesztnek vetettünk alá.

Egyébként pedig tessen csak egy pillantást vetni a böngészdére, így máris látható, mennyi mindent zsúfoltunk a decemberi GameStarba. Előzetesnek már megint nem jutott hely, cserébe viszont valós háborús élmények inspirálta (This War of Mine), az interkulturális kommunikációt erősítő (Never Alone), PC-re késve érkező (Valkyria Chronicles), a Nintendo erőszakos oldalát bemutató (Super Smash Bros. for Wii U), vagy épp stílusteremtő (Framed) játékokról lehet olvasni számos egyéb alkotás mellett.
Magam és kollégáim nevében pedig szeretném megköszönni, hogy 2014-ben is velünk tartottál. Nem is maradt más hátra, mint hogy jó szórakozást kívánjak az év utolsó GameStar magazinjához.

Teljes játék I: Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition

Guinness-rekorder videojátékot még sosem mellékeltünk a GameStar magazin mellé, pedig az Arkham-széria első felvonása azzal érdemelte ki magának e megtisztelő címet, hogy minden idők legmagasabbra értékelt szuperhősös játékaként vonult be a történelembe.
Az azonos című képregény alapján készült Arkham Asylum helyszíne a Gotham rosszhírű elmegyógyintézete, ahová a beszámíthatatlannak nyilvánított bűnözőket zárják. Köztük például a Jokert, Killer Crockot és Scarecrow-t.
Batmanre hárul a feladat, hogy a világ legnagyobb denevérfogójáva alakított intézetben rendet tegyen öklei, kütyüi és éles elméje használatával.

Nem véletlen, hogy később más játékok (például a Sleeping Dogs és a Middle-earth: Shadow of Mordor) is leutánozták egyszerű, ám annál nagyszerűbb harcrendszerét, de ugyanilyen zseniális a detektív-nézet is. Hiba lenne azonban végig bekapcsolva hagyni, hiszen akkor lemaradnánk a komplexum aprólékos műgonddal felépített helyszíneinek pazar látványáról. Az embert játszi könnyedséggel magába szippantó hangulata engem mindig a BioShock Rapture-jére emlékeztetett.
Mivel decemberi teljes játékunk nem az alap kiadás, hanem a GotY-verzió, ezért 4 extra Challenge Map is jár hozzá, név szerint a Crime Alley, a Scarecrow Nightmare, a Totally Insane és a Nocturnal Hunter.

Fontos: A kódokat ezentúl a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: ITT/OTT TV-kupon

Decemberben egy különleges karácsonyi ajándékkal is kedveskedünk nektek, ugyanis e lapszám vásárlói 3 hónapig ingyen nézhetik az ITT/OTT TV több mint 25 csatornáját. Az egyedileg összeállított csomag értéke több mint 4000 forint, amit az ittott.tv/gamestar oldalon keresztül tudsz aktiválni. Ennek mikéntjéről részletes leírást találsz egyedi kódod beírását követően a gamestar.hu/gamestarplus oldalon az Extrák fül alatt.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény

Már több mint egy éve annak, hogy minden hónapban levásárolhatjátok a GameStar magazin teljes árát a Delta Vision üzleteiben. Természetesen a decemberi sem jelent kivételt, de ne feledjétek, hogy a lehetőség mindig csak a következő lapszám megjelenéséig áll fenn. Húzzon bár a horror, a fantasy, vagy a sci-fi felé a szívetek, biztos találtok kedvetekre valót a több mint félezer kiadvány között. Részletek a www.gamestar.hu/deltavision aloldalon.

Extra ajándék III.: FilmMagazin

2015-ös filmelőzetes (több, mint 110 filmmel); Hobbit és A hetedik fiú háttércikkek; Exodus, Paddington, Brooklyn legdühösebb embere, Zűrös olasz esküvő, A fogoly, Swing, A Madagaszkár pingvinjei, Förtelmes főnökök 2 és Időhurok kritikák; Válogatás a legjobb karácsonyi filmekből; The Walking Dead 5. évad

Előfizetői ajándék: Call of Duty: Advanced Warfare poszter

Posztert találtál a 2014/12-es GameStar magazinban? Nem történt félreértés, hiba sem csúszott a gépezetbe. Tudatos választás volt, hogy nem rántottuk le róla a leplet, különben hogyan lephettünk volna meg téged, kedves előfizetőnk.

BÖNGÉSZDE

Meet tha Team
Aréna
Hírek

Teszt
Far Cry 4
Dragon Age: Inquisition
Grand Theft Auto V
Assassin's Creed Unity
World of Warcraft: Warlords of Draenor
The Crew
Super Smash Bros. for Wii U
This War of Mine
LittleBigPlanet 3
WWE 2K15
Escape Dead Island
IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
Football Manager 2015
Valkyria Chronicles
Dungeon of the Endless
Randal's Monday
Never Alone
Tropico 5
Shadow Warrior
Heavy Bullets
Crowntakers
Framed
Vainglory
The Shadow Sun
Crossy Road
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Az élet Radeon oldala
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Kult
Az online szekálás jobban fáj, mint hinnéd
A trollkodás lélektana
E-sport: Világbajnokot hirdettek a LoL Season 4-en
Szabad(a)játék
Visszapillantó

Másvilág
Film: A Madagaszkár pingvinjei
Sorozat: Halo: Nightfall; Video Game High School – Season 3
Könyv: Dolores Redondo – A láthatatlan őrző; Mark Lawrence – Bolondok hercege; Terry Pratchett – Őrség! Őrség!
Zene: New World Order – Zatox; Igorrr & Ruby My Dear – Maigre; Electric Wizard – Time To Die;
Játékkiállítás: PlayIT
Valódi játékok: LEGO Technic Teherszállító repülőgép (42025)

Tehát a 2014/12-es GameStar magazin Far Cry 4 címlappal, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition steames teljes játékkal, valamint 3 hónapos ITT/OTT TV kuponnal, 116 oldalon, 25 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező e-sport, free to play és játékpszichológia rovatokkal, 4 videoteszttel, 2 kerekasztal beszélgetéssel és Citrom díjas bakiparádéval december 12-től kapható az újságárusoknál. Előfizetőinknél már ma csengethet a postás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)