Hirdetés

Megjelent a 2014/05-ös GameStar

|

Címlapon a Call of Duty: Advanced Warfare, teljes játék a steames Red Faction: Guerrilla. Péntektől keresd az újságosnál.

Hirdetés

Ember tervez, a kiadó pedig váratlanul meggondolja magát. Nem először fordult már elő ilyesmi a történelem folyamán, és nem is utoljára. Mint azt Mocsy főszerkesztői bevezetőjében kifejti, nagyon kevésen múlott, hogy monstre Watch Dogs és Wolfenstein: The New Order teszteket olvashassatok a májusi GameStarban. Valójában így sincs okunk panaszkodni, hiszen tartalmas - elég csak végigolvasni a böngészdét - lapszámot vehettek péntektől a kezetekbe, amelyikhez ráadásul egy fergeteges steames teljes játékot adunk ajándékba a Red Faction: Guerrilla képében.

A naptári év utolsó negyede után közvetlenül a tavaszvégi/nyáreleji időszak következik kedvenceink listáján, és nem ok nélkül. Az E3-ra készülve aktivizálják magukat a téli álmukból felébredt kiadók, és sorra jelentik be izgalmasnál izgalmasabb játékaikat, amelyek csupán előételként szolgálnak a show alatt felszolgált főfogás előtt. Ilyen étvágygerjesztő például a rétestésztaként nyújtott Call of Duty széria legújabb epizódja. A címlapunkon szereplő Advanced Warfare lehet a következő mérföldkő a CoD 4: Modern Warfare után. Hatoldalas összeállításunkból megtudjátok, miért vagyunk optimisták az új részt illetően, de arról is színt vallunk, hogy kinek melyik CoD volt a kedvence, és miért.

Ennyiben persze nem merült ki az előzetesek rovata. Összeszedtünk minden lényeges információt és apró érdekességet az Alpha Centauri szellemi örökösének tekintett Civilization: Beyond Earth-ről, az Epic Games első free2play játékáról a Fortnite-ról. Elmondjuk, hogy miért van létjogosultsága a két rész közé ékelt Borderlands: The Pre-Sequelnek, illetve mit várhatunk a közeljövőben megjelenő második világháborús lövöldéktől, gondolok itt az Enemy Frontra és a Sniper Elite 3-ra. Emellett első kézből szerzett tapasztalatok alapján - értsd: kipróbáltuk őket - számolunk be a régóta várt Watch Dogs, valamint a világsikerre hivatott Heroes of the Stormról.

Most pedig térjünk át a tesztekre, lévén azokból is akad bőven (szám szerint huszonhárom). A sort mindjárt az utolsó utáni pillanatban beesett Tropico 5 nyitja, ami miatt még a pihentető alvásról is lemondtam. Ha a régieket szerettétek, ezt is fogjátok, ha nem, akkor megvonom tőletek a szavazati jogot. Egyvalamit ugyanis mindenki megtanul ebből a játékból, egészen addig jó buli a diktatúra, amíg mi vagyunk felül. De hasonlóan kellemes időtöltésnek találták nagyrabecsült kollégáim az olyan könnyed szórakoztatást nyújtó címeket, mint a LEGO: The Hobbit, a Trials Fusion, vagy épp a Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

Ebben a hónapban is folytatódik The Elder Scrolls Online tartóstesztünk, amely a júniusi magazinban már Eprespuszedlee konklúziójával és számszerűsített értékeléssel zárul. De ha már a szerepjátékoknál tartunk, akkor mindenképpen meg kell említenem a Dark Souls II PC-s verzióját, amelyet Nightwolf fenyítésére - no nem azért, mert rossz lenne, hanem nehézsége miatt - használunk, a bűbájos Child of Lightot, valamint a Final Fantasy X-et, illetve annak közvetlen folytatását felújított állapotban tartalmazó csomagot.

A májusi GameStarban az említetteken felül EndreMan jól felháborodik a 2014 FIFA World Cup Brazilon leginkább azért, mert nincs PC-re. Mocsyról kiderül, hogy szerette Arnold Schwarzenegger alakítását Mr. Freeze szerepében (Batman: Arkham Origins - Cold, Cold Heart), Dudu szívét összetörte a hálószövő (The Amazing Spider-Man 2), valamint rég nem látott terjedelemben foglalkozunk kalandjátékokkal. Sajnos inkább a mennyiség dominált, mint a minőség, de nyomoztunk, berosáltunk, megint nyomoztunk, aztán megpróbáltunk megpattanni egy börtönből, miközben nyomoztunk. Szeretjük ezt a műfajt, mindig is szeretni fogjuk, de azért álljon már meg a menet!

Teljes játék - Red Faction: Guerrilla (steames, ugyanakkor Games for Windows LIVE fiók is kell hozzá)

Aligha szükséges bemutatnunk nektek a Red Faction sorozatot, melynek epizódjai rendszerint valamilyen elnyomás elleni lázadás ürügyén gyakorlatilag teljes marsi kolóniákat dózeroltattak le a játékosokkal. Ugyanez hatványozottan érvényes az utolsó előtti, Guerrilla alcímű epizódra, amely nem csak a saját szemszögű nézetet cserélte fel külsőre, hanem a lineáris pályaszerkezetet egy szabadon felfedezhető nyitott világra. Ehhez csapjuk még hozzá a rombolható környezetet, és máris megvan az elfoglaltságunk az elkövetkező hetekre.

A játék aktiválásához először fáradjatok a gamestar.hu/redfactionguerrilla aloldalra, üssétek be a DVD-tokra ragasztott egyedi kódot, majd az így kapott Steam-kód birtokában kövessétek a Dudu útmutatását. Mire vártok még? Mars a Marsra!

Extra ajándék - Delta Vision kedvezmény

Természetesen az utóbbi hónapok mintájára ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazin teljes árát, azaz 1995 forintot a Delta Vision üzleteiben. Mintegy félezer kiadványból válogathattok a horrortól a fantasyig, illetve a mangától a sci-fiig. A kedvezmény felhasználásának részleteit a gamestar.hu/deltavision aloldalon találjátok.

 

BÖNGÉSZDE

Meet tha Team

Aréna

Hírek

Előzetes

Call of Duty: Advanced Warfare

Watch Dogs

Heroes of the Storm

Fortnite

Civilization: Beyond Earth

Sniper Elite 3

Borderlands: The Pre-Sequel

Enemy Front

Teszt

Tropico 5

Lego: The Hobbit

The Elder Scrolls Online

Dark Souls II (PC)

2014 FIFA World Cup Brazil

Trials Fusion

Child of Light

Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Batman: Arkham Origins - Cold, Cold Heart

Broken Sword 5: The Serpent's Curse - Episode Two

Warlock 2: The Exiled

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

The Wolf Among Us: Episode 3 - A Crooked Mile

Outlast: Whistleblower

The Amazing Spider-Man 2

The Last Tinker: City of Colors

Chronology

Moebius: Empire Rising

1954: Alcatraz

Hitman Go

Monument Valley

The Amazing Spider-Man 2 (mobil)

Family Guy: The Quest for Stuff

Játékvásárlási tanácsadó

Hardver

Hírek

Válassz tabletet ésszerűen

Piactér

Másodkézből

Vásárlási tanácsadó

Kult

Morális dilemmák a játékokban

Profi magyar e-sportoló, aki szinte mindent elért

Negyven éve csörögnek a virtuális dobókockák

Szabad(a)játék

Visszapillantó

Másvilág

Film: Csúnya, gonosz bácsik - Big Bad Wolves

Sorozat: Banshee

Könyv: Piers Anthony - A mágia forrása; Greg Keyes - Pokoli város (The Elder Scrolls)

Zene: Alley Catss & S Obricht - Alley Catss & S Olbricht; Prurient - Cocaine Death; Various Artists - 14 tracks Digital Diaspora; Liquid Limbs - Teknikum 777; hologram_ - Geometrical Keys; Animals as Leaders - The Joy of Motion; Sandra Electronics - Want Need; Winterheart - Facing what I'm becoming

A 2014/05-ös GameStar magazin steames Red Faction: Guerrilla teljes játékkal, 8 előzetessel és 23 teszttel május 23-tól kapható az újságárusoknál, míg előfizetőinket akár még ma felkeresheti a postás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)