Hirdetés

GameStar tábor 2016 - újra elfoglaljuk Velencét!

|

Idén nyáron is visszatér a GameStar Tábor, ahol egy héten keresztül játszunk, fürdőzünk, szórakozunk együtt, szerkesztők és olvasók.

Hirdetés

Nincs nyár GameStar tábor nélkül (kivéve 2009-et, amikor szünetet tartottunk, de az nem is volt igazi nyár úgy), idén júliusban ismét visszatérünk a velencei (a magyar Velence, nem más) IFI szállóba, hogy ott hetven PC, konzol, mobil készülék fűtsön egy nagy termet egy teljes héten át. 

Július 17. és 23. között tartjuk idén a tábort, ami nem csak a videojátékozásról szól. Persze idén is szervezünk versenyeket, LAN-ozunk, Guitar Herózunk, Just Dance-ezünk hajnalig, de nem muszáj állandóan a gép előtt ülni: a teraszon mindig nagyon jókat szoktunk beszélgetni, társasjátékozni, ha pedig túl nagy a forróság, két nagyobb lépésből a Velencei-tóban találhatjuk magunkat. 

Fontos tudnivalók

Még egyszer: hol és mikor lesz a tábor?

A tábor helyszíne a közvetlenül a Velencei-tó partján fekvő IFI szálló (2481 Velence Tópart u. 51.). A táborba utazás önállóan történik, de a helyszín mind autóval, mind vonattal könnyen megközelíthető - az állomás alig párszáz méterre van. Ha kell, segítünk onnan elcipekedni a szállóig.

Az érkezés napja július 17., vasárnap, a távozás napja pedig július 23., szombat. 

Mennyibe fog kerülni?

A tábor díja idén 51 990 forint, mely tartalmazza a szállás, a napi háromszori étkezés, az internet- és áramhasználat, valamint a terembérlet díját. Aki május 16-ig befizeti a tábor díját, a mindenkinek járó ajándékcsomagon túl garantált extra ajándékot kap a tábor első napján!

Mindenki kap gépet?

A tábor résztvevői számára csak nagyon limitált számban tudunk számítógépet biztosítani. Minden táborozó saját gépet, akár PC-t, akár konzolt hozhat, a hozzá tartozó eszközökkel (monitor, egér, billentyűzet, fejhallgató, kontroller, kábelek, hosszabbító - ezeket semmiképp ne hagyjátok otthon!). Ugyanakkor ez sem kötelező, a táborban számos konzol lesz velünk, melyeken egyszerre két vagy több játékos is játszhat, szabadon. Szóval akár géppel jössz, akár csak magadat (meg a váltóruháidat) hozod, biztos, hogy jól fogsz szórakozni.

Ha nem viszek gépet, akkor is részt vehetek a versenyeken?

Hogyne. Ha konzolos versenyről van szó, azok többnyire az általunk vitt gépeken fognak futni, ha pedig PC-sről, valaki biztosan lesz olyan kedves, hogy ideiglenesen átengedje a helyét számodra. Ha más nem, valamelyik GameStar szerkesztő.

Milyen versenyek lesznek? Mi lesz a nyeremény?

Ezt mindig a helyzet diktálja, de ami biztos, hogy lesz FIFA 16, Guitar Hero, Rocket League, és ping-pong. Ezen kívül egy-kettő az alábbi PC-s kompetitív FPS-ek (Call of Duty, Counter-Strike, Unreal Tournament vagy DOOM), MOBA-k (League of Legends vagy Dota 2), valamint autóversenyek (Driveclub, DiRT Rally, satöbbi) közül. Meg ami jön. 

Nyereményeinket később fogjuk bejelenteni, de az biztos, hogy értékes ajándékokra számíthattok, melyek nagy része többet ér, mint amennyibe a tábor kerül.

Milyen játékokkal készüljek?

Mindig azzal játszunk, amihez valakinek kedve támad. Az elmúlt években a következő játékok voltak a legnépszerűbbek: Call of Duty 2, Call of Duty 4, Mortal Kombat X, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2, Towerfall Ascension, Grand Theft Auto Online, Rocket League, Guitar Hero, Just Dance, de olyanok is elő szoktak kerülni, mint a Trials Fusion, a Split/Second, a FlatOut 2, az Unreal Tournament valamely része, vagy épp valami retro csoda. A lényeg, hogy ami ezek közül neked megvan, azt mindenképp telepítsd fel, mielőtt táborba jössz, hogy azonnal be tudj kapcsolódni, és ne ott helyben kelljen letölteni/frissíteni a játékokat.

Van korhatár? Lányok is jelentkezhetnek?

A táborba csak 14 éven felüliek jöhetnek, felső korlát nincs. Az utóbbi években egyre több lány jött a táborba, és annak ellenére, hogy továbbra is a fiúk vannak jelentős többségben, ők is jól érezték magukat, többször is visszatértek már. Szóval akár fiú vagy, akár lány, jelentkezz bátran!

Ez mind nagyon tetszik! Hol jelentkezhetek?

Jelentkezni Kovács Juditnál, a jkovacs@project029.hu címen lehet, a levél tárgya legyen "GameStar tábor 2016". Jelentkezési határidő július 10. Nem muszáj azonnal befizetni a tábor díját, viszont a jelentkezés csak a díj befizetésével válik véglegessé (és mint már említettük, aki május 16-ig befizeti, extra ajándékot kap). Amennyiben elérjük a limitet (mely 60 fő), a további jelentkezők várólistára kerülnek.

Várunk mindenkit szeretettel! Aki szeretne értesülni minden bejelentésről, jelezze a GameStar tábor 2016 hivatalos eseményénél!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)