Hirdetés

Amikor az infokommunikációs profik is a játékosításról tanulnak

|

Infokommunikáció, gamification, JátékosLét Kutatóközpont mind egy helyen - a Computerworld ICT Day 2015 sok szempontból érdekes lesz.

Hirdetés

Idén is megrendezésre kerül a Computerworld ICT Day. Ezen a konferencián mindenki közelebbről megismerkedhet az infokommunikáció újdonságaival és meghallgatjhatja a szakma nagyágyúit különböző előadások kertein belül.

Azt, hogy a játékok egyre fontosabb szerepet töltenek be a mindennapjainkban és a játékostársadalom egyre szélesebb körű, mi sem bizonyítja jobban annál, hogy a konferencián előadást tart egyik partnerünk, a JátékosLét Kutatóközpont alapító ügyvezetője Fromann Richárd. Előadásának témája pedig nem mást, mint a gamifikáció az infokommunikációban, ahol játékos üzleti megoldásokról fog beszélni.

A konferencia 2015. február 11-én (szerdán) kerül megrendezésre, Budapesten a Paulay Teremben.

Minden további információt, többek közt a pontos programot és az elérhetőségeket, megtaláljátok a Computerworld ICT Day 2015 hivatalos oldalán. A szakma iránt érdeklődőknek érdemes eljönni, vigyétek a hírt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)