Gmiki magyarítás gyűjteménye  
 
Legutolsó frissítés: 2011.04.12.
 
           
 

INGYENES JÁTÉKOK

ALIEN ARENA

RedAlert

TOTAL ECLIPSE

GOOGLE HIRDETÉSEK

 

 

 

 

 
 
Általános információk

A honlap tartalma reményeim szerint nem sért semmilyen szerzői jogot, ha így lenne, akkor kérem adják tudtomra és én azonnal eltávolítom azt a részt. Az oldal készítője - Gmiki - nem vállal felelőséget az általa nyújtott adatok tartalmát illetően.

A megtekintéséhez minimálisan 800x600-as felbontás javasolt.

Sok magyarítás közvetlenül letölthető. Ilyenek a saját munkáim, illetve azok amelyeket a készítők a rendelkezésemre bocsátottak. Abban az esetben ha a fordítónak saját honlapja van, akkor az oldalamon csak a megfelelő helyre mutató linket találod meg. Én így tartom korrektnek...

Új honlapot indítottam:

Epromírók, IC programozók és Chip tuning...

epromirok.

 

Aktuális információk

Két év telt el a legutolsó frissítés óta. Legalább láthatjátok, teljesen nem tűntem el. A magyarítások továbbra is a mindennapjaim részei maradtak, de mostanában inkább háttérbe húzódva bütykölgettem. Amíg a Gamestar olyan rendes, hogy helyet biztosít az oldalamnak, időközönként továbbra is frissítgetni fogom. A világot már megváltani nem akarom, így túl gyakori frissítés egyelőre még (már) nem várható, de gondoltam egy kicsit aktualizálom az oldal adatbázisát. Az elmúlt 2 év alatt hivatalos játék fordítások mellett, néhány felhasználói programot fordítottam le, melyeket ezúton elérhetővé teszek.

Elérhető új magyarítások: Rengeteg EVM fordítás ami már az EVM honlapján nem volt elérhető. Felhasználói program fordítások. Willem 98d11 fordítás, Topwin szoftver fordítás, KWP2000 szoftver fordítás

Pótoltam az eddig az EVM oldalán elérhető, de onnan már eltávolított magyarításokat. Azokat közvetlen tőlem is le lehet tölteni. Ha valamit még kihagytam csak szólj!

Lehet, hogy észrevetted az oldal közepén található új Epromírók, IC programozók és Chip tuning eszközök boltja feliratot. Vásárlás esetén használd a GMIKHU2011 kupont és 1% kedvezményben részesülsz. A kupon 2011.06.30-ig használható fel.

Kiemelt hírek, érdekességek

. .
"Retro" számítógép mánia 2008.11.02.

Ha van otthon elfekvőben valamilyen régi "retro" számítógéped és szívesen elküldenéd nekem légy szíves keress meg mailban. Érdekel: Primo, TVC, HT, Homelab, Commodore stb

 
.
Nikita 2008.11.02.

Az EVM kínálatában található Nikita c. játék a klasszikus "Máriós" stílust követi gyönyörű 3D-s grafikával ötvözve. A fiatalabb korosztály számára kötelező.

 
. .
Planescape Torment 2008.11.02.

Nem rég a kezeim közé került a Planescape Torment c. játék. Aki szereti a Baldurs Gate fejlesztőinek RPG-it az ebben a játékban sem fog csalódni. A magyarítás igényes és teljeskörű!

 
. .
Fim Speedway 3 2008.11.02.

Az EVM kínálatában található Fim Speedway 3 a motorsport kedvelőknek jelenthet segítséget.

 
. .
 

 
FELHÍVÁSOK!
   
   
   
   
   
   
 
 
             
HIRDETÉSEK
       
VISSZATEKINTŐ
 

Vulkánpárna

Ezt Vedd Meg

       

1998-2008

Az oldal fejlődése képekkel... Frissítve: 2008.május

BANNEREIM

A képre kattintva kiválaszthatod a neked tetsző bannert

 

 

 

 

 
Gmiki 1998-2011