Header image  
 
 
           
 
 
 
 
 
 
2006.12.14.

Egy, a napokban érkezett magyarítást véletlenül rosszul tüntettem fel. Nem Civilization 4 hanem Caesar 4. fordítást. Természetesen tölthetõ... Frissítés várható!

 

2006.12.13.

Találtam a Neverwinter Nights 1-hez egy teljes magyarítást és a Neverwinter Nights 2-höz egy munkaközi fordítást.

 

2006.12.12.

Pörög ez a december. Nem gyõzöm frissíteni az oldalt. :-) Kaptam egy készülõ Civilization 4 magyarítást, illetve találtam egy Hellforces fordítást.

A magyarításokkal kapcsolatos linkek közé felkerült 3 új oldal, ahol érdmes lehet mindenkinek szétnézni. Saxus oldalán pl igen sok Half-Life-val kapcsolatas magyxarítás található.

 

2006.12.10.

Felhasználói program fordításokkal bõvült az oldal: DVB Dream, ACDSee7, ACDSee 9, IncrediMail

Ibrik oldalán látogassatok el a Trükkök menöpont alá. Ott több gyárilag lefordított játékhoz találhattok olyan trükköket, amelyek segíthetnek elõcsalogatni a magyar feliratokat.

Egyéb apróbb frissítéseket és javításokat eszközöltem. Oldal elköltözések követése, döglött linkek törlés elõtti megjelölése stb

 

2006.12.09.

Megérkezett a frissített és véglegesített Diablo: Hellfire magyarítás klei kezei közül.

 

2006.12.03.

Tegnap este hosszú idõ után eltévedtem a SuoperGamez magyarítás fórumára ahol ráakadtam Hunuti magyarításokat is tartalmazó oldalára. Rögtön frissítettem is az oldalam az alábbi játékok elérhetõségével: Age of Pirates, Cutthroats, Patrician 2

 

2006.11.27.

Oni elkészítette a Serious Sam 2 fordítás XBOX konverzióját., amit én is elérhetõvé tettem. Letölthetõ a Vietcong egy nem teljes magyarítása is. Továbbá az alábbi játékokhoz érhetõk el még magyarítások: GTR 2, Secret Files: Tunguska, Zetrix, X-men: The Official Game

A magyarításokkal kapcsolatos linkek közé beraktam az Xboxklub oldalát. Ahonnan sok xbox-os játék magyarítását is letölthetitek.

 

2006.11.15.

Letölthetõ a FlatOut 2 magyarítása, mely grafikai magyarítást is tartalmaz. Az EVM-tõl igen kedvezõ áron be is szerezhetõ a játék. Mindenkinek ajánlom figyelmébe!

A Need for Speed Carbon gyárilag magyar nyelven jelent meg. Ha neked mégsem a magyar verzió lenne meg, elérhetõvé tettem azt a reg fájlt ami a magyar nyelv bekapcsolásához szükséges.

 

2006.10.28.

A mai napon átnéztem a linkeket, hogy vannak-e köztük már nem is létezõ oldalak. Több oldalt emiatt töröltem, de viszont találtam két régebbi magyarítást ami eddig valamiért elkerülte a figyelmem: King of the Road, Crimson Skies

 

2006.10.25.

Elkészült az Another World 15 Anniversary Edition magyarítása. Aki játszott Commodore Amigán biztos emlékszik erre a játékra. Az EVM jóvoltából hamarosan megvásolható lesz a felújított változat. A demoval már tesztelhetitek is a játékot. Ráadásul magyar nyelven.

 

2006.10.21.

A napokban kaptam egy frissített és véglegesített Diablo magyarítást klei barátomtól. A letöltés mellé feltettem 1-2 kedvcsináló képet is. Továbbá elérhetõ a készülõ Diablo2 szinkronja is és a Ghost Recon ill. Metal Gear Solid 2 fordítása.

 

2006.09.27.

Csak a végigjátszás linkek közétettem két hasznos kis oldalt.

 

2006.09.20.

Egy kis villám frissítés:

Benoit Sokals Paradise, Lego Star Wars 2.

Felhasználói prg fordítás: Cyberlink PowerDVD 7.

 

2006.09.03.

Volt néhány magyarítás ami lemaradt a frissítések során az oldalamról.

Keepsake, Jack The Ripper, rFactor, Warcraft 1., Civilization 4., Silent Hill 3., Marine Shareshooter 2., Psychotoxic: Gateway to Hell

 

2006.08.30.

Kaptam a jó öreg Quake elsõ részéhez egy magyar hangokat tartalmazó modot. Telepítési instrukciók a letöltés melletti info ablakban.

 

2006.08.24.

Kicsit sok idõ telt el az utolsó frissítés óta, de nem tûntem el, csak belemerültem a fordításokba

Elkészült Imyke2000 segítségével az In 80 Days Around The World magyarítása. Továbbá az alábbi magyarításokat találjátok meg: Hitman 2 (1.2 verzióhoz), FlatOut, Lock On, Counter Strike 1.6, Europa Universalis 2., The Longest Journey, Prey, Half Life 2 + DM + Episode One + Lost Coast, Astral Masters, Astral Tournament, Master of Magic, Elder Scroll játékokhoz fordítások, Heores of M&M 5. video feliratok, Medieval Total War + Viking Invasion, Rome Total War + Barbarian Invasion, Tomb Raider 6.

 

2006.06.07.

Befejeztem a Serious Sam 2 magyarítását. Ha nem veszek benne észre valami hibát akkor véglegesnek tekintem. Továbbá az alábbi játékokhoz lett elérhetõ magyarítás: Blood Rayne 2, Cossacks, Vampire the masquarade: Bloodline és Redemption, Fifa World Cup 2006.

 

2006.06.03.

Serious Sam 2 villám frissítés.Teljes lett a fordítás. Már csak csiszolgatni kell..

 

2006.05.29.

Serious Sam 2 villám frissítés.További frissítések várhatók.

 

2006.05.22.

Kicsit sok idõ telt el az utolsó frissítés óta. Sok egyéb magánéleti teendõm mellett ha van egy kis idõm mostanában belemerülök a játék fordításokba. Két ilyen munkám tölthetitek le. Az egyik a Ford Street Racing .A másik a még most is fordítás alatt álló, munkaközi állapotban leledzõ Serious Sam2 fordítáa. Ennek frissítése kapcsán további frissítések is várhatók.

További magyarítások: Age of Empires 3.

 

2006.04.09.

Elérkezett a frissítés ideje. Elkészítettem a Big Mutha Truckers 2. fordítását. Nekem nagyon megtetszett a játék. Magyarul talán még élvezetesebb lesz.

Hosszú idõ után letölthetõ a Jagged Alliance 2-höz egy kipróbálható magyarosítás. Gondoltam megemlítem.

További magyarítások: Lord of the Ring: Battle for Middle Earth 2., Heroes 3 szinkron, Trackmania Nations, Nox

Újabb magyar nyelvû és fejlesztésû játék tölthetõ le ingyenesen: Pro Libertate

 

2006.03.19.

Három új magyarosítás érhetõ el: Crashday, Loco mania, UFO Aftermatch

Az UFO Aftermatch PC GURU-s megjelenése apropóján felkerült a mellékletükre a régi UFO1-2 is. Így derült ki, hogy az oldalamon fennlévõ magyarosítás DOS-os telepítõje nem mûködik XP alatt (legalábbis nálam), így feltettem egy mûködõképes zippelt verziót. A játék indítása után az angol (english) nyelvet kell választani.

 

2006.03.13.

Csak a Worms letöltési útvonalát javítottam, illetve a linkek között történt egy kis módosítás. Ja és a legfontosabb: felkerült a legújabb bannerem. Köszönöm HUman!

 

2006.03.03.

Egy felhasználói program magyarítás csomag érkezett amelyet meg is osztok veletek. A letöltés mellett van egy info fájl amiben megtalálhatók a programok nevei.

A linkek közé is felkerült egy-két partner oldal.

 

2006.03.02.

Most csak a felhasználói program szekcióban frissítettem. Kiegészítettem a Norton Ghost 2003 felhasználói program fordítását. Immár tartalmazza a boot lemez varászló telejes menü fordítását is. Terveim szerint egyelõre nem is folytatom.

Érkezett a Team Speak 2 nevû játék alatti hangos kommunikációt elõsegítõ programhoz is egy fordítás.

 

2006.02.28.

Jelentem idén többet frissítettem az oldalam mint tavaly összesen. Remélem nem nagy baj :-) Most csak három aprósággal bõvült az oldalam. Elérhetõ a Worms 4: Mayhem magyar szinkronja és az ECHO: Secrets of the Lost Cavern magyarítása.

Egy kérésre elkészítettem a Norton Ghost 2003 felhasználói program fordítását. A magyarosítás fõként a menükre terjed ki, de talán sokat segíthet azoknak akik nem boldogulnak jól egy nem magyar nyelvû programmal. Sajnos a program frissítése után a beállítások angol nyelvre állítódnak vissza, így minden frissítéshez új magyarosítás kellene. De szerencsére a magyarosítás felrakható bármelyik NG2003 verzióra.

Találtam egy cikket illetve egy letölthetõ riportot "A játékhonosítások helyzete Magyarországon" címmel. Ha még nem láttátok letölthetitek itt. (kb 140Mega)

 

2006.02.14.

Most fedeztem fel, hogy ismét él a Jagged Alliance 2 weboldala. Mivel sokan várják már a fordítását (velem együtt) gondoltam figyelmeztetek minden érdeklõdõt. A készítõk szerint február során letölthetõ lesz egy munkaközi példány. Javítottam a Shadowman linkjét is. A Half Life-hoz elérhetõvé tettem egy textúrákat is tartalmazó magyarosítást.

 

2006.02.13.

Ismételten megpróbáltam a régebben elmaradt magyarításokat pótolni, illetve találtam eddig (számomra) nem ismert magyarosításokkal foglalkozó oldalakat. Megtaláljátok azokat a linkek között. Letölthetõ új játék magyarosítások: CT Special Forces: Nemezis Strike, Men of Valor: Vietnam, Spider Man2, 18 Wheels of Steel: Convoy Valamint ha minden jól megy várható Call of Duty 2 szinkron is. A játék neve mellett ott a link.

 

2006.02.07.

- Letölthetõ új játék magyarosítások: James Bond: Nightfire, Call of duty 2., Silent Hill 2 magyar szinkron, Duke Nukem: Manhattan Project magyar szinkron, Baldurs Gate 1-2 link frissítés. Valamint ha minden jól megy várható Doom3 szinkron is.

- Letölthetõ felhasználói prg magyarítások: CyberLink Power DVD 6.

 

2006.01.28.

Úgy döntöttem, hogy egy kicsit ráncba szedem az oldalam. Nem mondanám design váltásnak, de remélem egy kicsivel szebb és áttekinthetõbb lett. A csinosítgatás apropóján további linkeket javítottam amelyek fõképp a Gamehunter csapat oldalát érintik. Több régebbi magyarítás valamiért kifelejtõdött az oldalamról. Olyanok mint Silent Hill 2-3, Advent Rising, Day of Defeat, Silent Hunter, The Suffering, Worms 3D, Star Wars: Republic Commando

- Letölthetõ új játék magyarosítások: World Racing 2. Már kb másfél éve kezdtem bele a Three Kingdom: Fate of the Dragon fordításába. Ami lassan de folyamatosan haladt. A jelenlegi rendszeremen viszont nem akar elindulni a játék így végül egyenlõre leállítottam a fordítást. A játék kb 40-50%-a nincs lefordítva, de szerintem így is sok segítséget nyújthat. A nem lefordított részek java a játék szempontjából nem túl fontos életrajzi adatok.

 

2006.01.26.

Mostanában nem volt ilyen. :-) Néhány napon belül ismét egy frissítés.

- Letölthetõ játék magyarosítások: Lego Racers, FEAR, Theme Hospital, Football manager 2005, Football manager 2006

- Letölthetõ felhasználói prg magyarítások: Patch Maker magyar telepítõ sablon

A magyarításokkal kapcsolatos linkek és a letöltéek között kijavítottam az összes I2k és KDS oldalra mutató linket.

 

2006.01.23. - 2. frissítés

Idõközben kaptam két régebbi magyarításhoz hibajelzést. Amiket ismételten elérhetõvé tettem!

- Javított linkek: Legends of Kyrandia, Outcast

 

 

2006.01.23.

Sajnos ismét sok idõ telt el az utolsó frissítés óta. De végül is jobb késõn mint soha :-) Megpróbálok azért ettõl sûrûbben is frissíteni.

- Letölthetõ játék magyarosítások: Lego Knights Kingdom, Lego Creator, Lego Stunt Rally, Lego Loco, UT2004 v.3363, QUAKE4, Need for speed: Most Wanted, Tony Hawks Underground 2., Warhammer 40k: Dawn of War

A linkekhez felkerült egy jó kis LAN Party szervezõ oldal. A magyarításokkal kapcsolatos linkek közé pedig egy új magyarosítás készítõ oldal.

 

2005.10.18.

Majdnem fél év eltelt az utolsó frissítés óta. Megpróbálom behozni a lemaradásom. És már ontom is a címeket amik felkerültek az oldalamra:

- Letölthetõ játék magyarosítások: Rage of Mages 2., Crusader Kings, Stronghold: Crusader, Stronghold 2., Wanted: The Wild western adventures, Live for Speed S1, S2, U72004 v.3355, Alexander, CSI: Crime Scene Investigation, Day of the tentacle, Lego Star Wars, Sam&Max, Splinter Cell 2, Warlords IV - Heroes of Etheria, Mortyr 2, Laser squad Nemezis, Rise of nations - Thrones&Patriots, Galctic civilizations, Doom3- RoE, Thief 2x

 

 

2005.05.21.

Elérkezett a legújabb frissítés. Remélhetõleg mindenki talál kedvére valót.

- Letölthetõ játék magyarosítások: Conflict Desert Storm, Morrorwind, Counter Strike: Condition Zero (Hangokkal), Live for Speed S1 és Live for Speed S2 demo

-Ismét elérhetõ:Abe exodus, Crusader of Might&Magic, Turok, Recoil

-Elérhetõvé tettem a magyar fejlesztésû ingyenesen letölthetõ 1848 c. stratégiai játékot.

- Letölthetõ felhasználói prg magyarítások: Elkészítettem családi igényre a Yahoo Messenger fordítását. Igazábol nem teljes, de azoknak mégis jó lehet akik nem teljesen igazodnak el a programban a nyelvi hiányosságok miatt. Nálam valamiért az msn nem vált be. Remélem más is hasznát veszi.

- 1db általam készített Serious Sam Second Encounter deathmatch pálya is letölthetõ a játék magyarítása alatt! Szerintem ez az egyik legjobban játszható.

 

2005.02.25.

Ezúton is mindenkitõl elnézést kérek a mostanában egyre ritkábbá vált frissítések miatt. Mondhatni majdnem fél év eltelt, és a magyarítások csak gyûltek és gyûltek. Remélem találtok kedvetekre valót, illetve remélem tudok még valami újjal is szolgálni. Válogassatok kedvetekre.

- Letölthetõ játék magyarosítások: Total Club manager 2004, Live for Speed s1, Fifa 2005, F1 Challenge, Giants, UT2004 patch3323 & ECBP bonus pack, UT2004 patch3339 & ECBP bonus pack, Legacy of Kain: Defiance, Silent Hill 4., Age of Wonders: Shadow magic, Alien Shooter, Sega dogs, Star Wars: Battlefront, Star Wars: KotOR 1-2, Hearts of Iron 2, Zoo Tycoon 2., Dead Man s hand, Disciplines 2., FS Warrior, Half-Life 2., Harry Potter 3., Icewind Dale 1-2, Monkey Island 3., Duke Nukem 3D, Need for speed: Underground 2., Cronicles of Riddick, Neighbours from hell 2., Sims 2., Half-Life 2., Age of mythology: The golden gift, Age of mythology: Titans, Morrowind, Lord of the Realm 2-3,

- Letölthetõ felhasználói prg magyarítások: Astral, FSplit

- Letölthetõ fordító prg: Ini translator

- 2db általam készített Serious Sam Second Encounter deathmatch pálya is letölthetõ a játék magyarítása alatt!

 

 

2004.09.19.

Az eltelt idõ idõ alatt beköszöntött az õsz. A levelekkel együtt a magyarítások is hullanak.

- Letölthetõ játék magyarosítások: Thief 3, Doom3, UT2004, Sacred, Half Life&Counter Strike, Sacked, Mortal Kombat 4, Lula Inside, Age of empire&Rise of Rome, Total Club Manager 2004, Unreal 2 Exp. multiplayer, UFO 1-2, Hitman 3, Broken Sword 3., Chaser

- Letölthetõ felhasználói prg magyarítások: Opera 7.50, Staff-FTP, WinOnCd5

 

 

2004.07.02.

Kicsit rég volt már az utolsó frissítés, de remélhetõleg ismét talál mindenki kedvére való magyarosítást. Klei barátomnak hála egy kicsit kigazoltam a sok nem mûködõ linket.

Köszönöm mindenkinek a sok buzdító levelet!

- Letölthetõ magyarosítások: Thief 3,UEFA EURO2004, Breed, Fallout 1, Fallout 2, Fallout Tactics, Train simulator, Syberia 2., UT2003, FarCry, Battle Field 1942, Painkiller, Mob enforcer

 

2004.05.15.

Rendhagyó módon egy kedves idézettel kezdem a mostani frissítésem. Természetesen közzé teszem a küldõ adatait is.

"Dátum: Fri, 14 May 2004 17:21:19 +0200
Feladó: "torok.zs" <torok.zs@vnet.hu>
Címzett: gmiki1@freemail.hu
Tárgy: Felhasználó
A KURVA ÉLETBE A FASZOM BELÉD!
NEM TUDOM LETÖLTENI AZ UT2003 MAGYARUL TELJES PATCHOT GY IJESMIT :
TEHÁT NE HAZUDJ TE GÖRÉNY ÁLLAT."

Tudjátok, ilyenkor igencsak elmegy a kedvem a magyarosítás készítéstõl illetve az oldalam rendszeres frissítésétõl. Nem szeretnék most olyan kijelentést tenni, hogy az oldalam bezárom, mert nem zárom be. Pedig elhihetitek nekem, hogy néha már hagynám az egészet a fenébe (mint pl most). A fenti görénynek üzenem, hogy azért is letölthetõvé tettem tõlem is a hiányolt magyarosítást. Mivel én tartom magam ahhoz, hogy ha egy magyarosításnak a fordító csinált egy saját oldalt akkor onnan lehessen letölteni a munkáját, elõfordulhat olyan, hogy megszünik egy link. Minden linket én sem tudok állandóan ellenõrizni, hogy még él-e. Pl észrevettem, hogy az EVM is törölt 1-2 magyarosítást. Ezeket is megpróbálom ismét letölthetõvé tenni.Sajnos van olyan is, hogy még az elõtt szûnik meg egy link mielõtt letölthettem volna én is azt magamnak (pl Jagged Alliance2).

Egy dolgot nem értek még. A magyarítás testvéroldalakat miért kell jelszóval levédeni? Pl az egyikbe rendszeresen nem tudok belépni. De nincs is kedvem vacakolni vele. Inkább nem töltöm le magamnak az adott fordítást. Tõlem is lehet mindenféle magyarítást letölteni. Vannak közte saját munkák is de nem jutott még eszembe, hogy jelszóval illetve kóddal védejem le az oldalam. Kicsit elkalandoztam, elnézést. Tehát a mostani termés:

- Letölthetõ magyarosítások: BloodRayne, Collin4 javítás, Deadly dozen, Devastation, FarCry, Man HUNt, Prince of persia, TeamFactor, Terminator 3, The American Civil War

Az UT2003 szövegek is ismét letölthetõk!

 

2004.04.26.
Egy kis soronkívüli frissítés:

- Letölthetõ magyarosítások: Armed&dangerous, Serials2000 v.7.1

Készítettem még egy SeriousSam Second Encounter DeathMatch többjátékos pályát. A zip fájlban már 4db pályát próbálhattok ki. Ha valaki kipróbálta és van róla véleménye megköszönném ha megírná nekem.

 

2004.04.14.
Itt a friss betevõ:

- Letölthetõ magyarosítások: BloodRayne, Unreal Tournament 2004, Singles, Battlefield1942, Fifa2004, Caesar3, Worms World Party, Colin McRae Rally 4., FarCry, SW: JK2: Jedi outcast, Knights of the temple

A linkekhez bekerült néhány új banner!

Készítettem 3db SeriousSam Second Encounter DeathMatch többjátékos pályát. Ha gondoljátok próbáljátok ki.

 

2004.03.16.
Rég frissítettem, de remélem mindenki megtalálja a kedvére való friss magyarosítást :-)

- Letölthetõ magyarosítások: Call of Duty, Collin McRae Rally 3, Magic&Mayhem 2, NightStone, Forsaken, Homeworld, Rage of Mages2, Crusaders of M&M, Football masters 96_97, XIII, Hitman2, UFO3: X-COM: Apocalypse, Shadowman, Incoming Forces, London Racer, UT2003 hangok, Enclave javítás, BloodRayne

- Felhasználói program magyarosítások: SmartFTP 1.0

Kicseréltem a bennereimet is !

 

2004.01.22.

BUÉK mindenkinek! Végre itt az ide év elsõ frissítése. Kicsit sok idõ telt el, de remélem a magyarosítások mennyisége mindenkit kárpótolni fog.

- Letölthetõ magyarosítások: Max Payne2, Live for Speed S1, Call of Duty, Medieval total war, Need for speed: Underground, Rally Championship Xtreme, Streets Racer, Recoil, Abes Exodus, Turok, MDK2, Incoming Forces, Age of mythology Titans, Jedi Academy, Star Trek: Armada2, Enter the Matrix, Project IGI 2, Ghost Master.

A végigjátszások menü alatt letölthetõ egy kisebb végigjátszás gyûjtemény. Természetesen nem én készítettem a leírásokat. Ha a szerzõk sérelmezik kérem jelezzék!

 

2003.12.10.

Most két új magyarosítás került fel az oldalamra:

- Letölthetõ a Max Payne2 egy még nem végleges magyarosítása és a Hot Wheels Bash Arena fordítása.

 

 

2003.11.30.

Most csak egy magyarosítás került fel az oldalmra, illetve apró javításokat végeztem!

- Felhasználói program magyarosítások: McDonalds receptek magyarul

 

2003.11.05.

Eljött a frissítés ideje!.

-A letölthetõ új magyarosítások: Chrome, Neighbours from hell, F1 Challenge, 3D PET, SUPERCAR STREET CHALLENGE

- Magyarosítás frissítések: Diablo1, Diablo2, 18WAA, Postal2, Medieval Total War

- Felhasználói program magyarosítások: Perfect keylogger

 

2003.10.15.

Igen sok idõ telt el az utolsó frissítés óta. Remélem a mostani frissítés kedvetekre való lesz.

-A letölthetõ új magyarosítások: Unreal Tournament2003 teljes szöveg, 18WoS Across America, Championship manager4, Battlefield1942, Traffic giant, C&C: Zero Hour

- Magyarosítás frissítések: Anno1503AD, Medieval Total War, Mafia, Morrowind, No One Lives forever1-2, Baldurs Gate2

- Felhasználói program magyarosítások: Daemon Tools 3.29, Download Accelator Plus 5.3.9.6, ACDSee 4,5,6 ,FotoCanvas Lite 1.1, Power DVD 4 XP, VirtualCD 5.01

 

2003.08.20.

A nyári hõség végére ismét frissült az oldalam.

-A letölthetõ új magyarosítások: Unreal Tournament2003 HANGOK (Még nem teljes, de már ez is valami :) ), Fire Chief, Operation Flashpoint: Resistance, Indiana Jones and the Emperor's tomb, Age of mythology, Zoo tycoon: Dinosaur Digs.

 

2003.07.08.

Elérkezett a frissítés ideje. Ismét kaptam egy-két hiba jelentést, igyekeztem mindet kijavítani.

-A letölthetõ új magyarosítások: Anno 1503AD, Soulbringer, Operation Flashpoint: Red hammer, Operation Flashpoint: Resistance, GTA: Vice City, ST: ELITE FORCE 2., ST: Armada, Downtown Run, Hitman 2., Rainbow Six 3., Supreme Snowboard, Will Rock, Tomb Raider 1., Soul Reaver 1.

 

2003.06.27

Sok visszajelzést kaptam az oldallal kapcsolatban. Mivel az oldal most lett átalakítva és átköltöztetve akadtak még kisebb-nagyobb hibák. Amit tudtam javítottam.

-A letölthetõ új magyarosítások: Freespace1, Freespace2, GTA-London, Will Rock, Fifa2002, Fifa2003, 2002 Fifa world cup, Robin Hood: Legend of Sherwood

Mivel sokan keresnek végigjátszásokat, feltettem néhány linket. Ettõl jobban nem kívánok a témába belemerülni.

 

2003.06.06

Hosszú idõ után ismét teljes pompájában ragyog az oldalam. Remélem mindenkinek megnyeri tetszését a kicsit átdolgozott külsõ. Remélem sikerült átláthatóbbá tenni.

-Hogy ne legyen a visszatérés olyan szimpla letölthetitek a Black&White teljes magyarosítását!

 

2003.05.23

Mivel az Extra törölte az oldalam vissza kellett töltenem, de legalább hamarabb érkezett el a frissítés ideje! Sajnos az Extra a jelszavam is megváltoztatta vagy valami jóindulatú TETÛ kicserélte. Addig csak a www.tar.hu/gmiki az elérhetõ!

-Az Általatok küldött menü alól a következõ frissítés tölthetõ le: Medieval Total War
-A További letöltések menü alól a következõ magyarosítások érhetõk el: Spliter Cell, Unreal 2 (teljes magyarosítás) és Warcraft 3 mindent magában foglaló magyarosítása. Még a hangok is magyarul szólnak. Letöltés csak haladóknak: több100 mega.
-A felhasználói programokhoz felkerült a GSpot magyarosítása.

 

2003.05.12.
Elérkezett a frissítés ideje... :-)
-Az Általatok küldött menü alól a következõ magyarosítások ill. azok frissítései tölthetõk le: Zoo tycoon, Revolt, Blade of darkness, Carmageddon TDR2000, Red Faction
-A További letöltések menü alól a következõ magyarosítások érhetõk el: Spliter Cell, Postal 2, House of the dead 2, Blair Witch 1, Blair Witch 3, Rollercoaster World

 


 
HIRDETÉSEK
 
 
             
 
További régi hírek