Hirdetés

God of War III Remastered - ezzel ünnepeljük az évfordulót

|

A God of War sorozat idén ünnepli tízedik születésnapját, és ennek örömére a Sony kiadja a harmadik rész felújított változatát PlayStation 4-re.

Hirdetés

Miközben a Microsoft oldaláról csak pletykákat hallani az esetleges Alan Wake és Gears of War újrakiadásokról, addig a Sony valóban lép.

A God of War 3 Remastered az, aminek elsőre is hangzik: a 2010-ben PlayStation 3-ra megjelent God of War 3 felújított változata, ami most már 1080p-ben, 60 fps-sel fut, és szebb textúrákat kap. Az első két részt valószínűleg azért nem keverték újra, mert azok eleve is már HD változatban jelentek meg PS3-ra, az Ascension meg csak szimplán a kedvezőtlen fogadtatás miatt maradhatott ki. A megjelenés július 17-re várható.

Képek is jöttek, nézzétek:

 

Lehet, hogy ez volt az a God of War játék, amit a PlayStation Experience-en "véletlenül" bejelentettek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)