Hirdetés

E3 2013 - a GTA V nem lesz kint

|

A közeli premier ellenére a Rockstar nem látogat ki az év legnagyobb játékos rendezvényére reklámozni a Grand Theft Auto 5-öt.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V előzetesében parádézó főszereplők láttán le mertük volna fogadni, hogy ha a Take-Two nem is foglal magának standot a 2013-as E3 helyszínén, azért a Rockstar jelen lesz és tucatnyi új anyaggal kényezteti majd rajongóit. Szép álom volt.

Hiába a közelgő GTA V megjelenés, hiába a fejlesztők hallgatag viselkedése, hiába a nagy kíváncsiság, az idei év várva-várt sandbox játéka nem lesz kint az E3-on. A hangulatos kedvcsinálók után joggal várnánk el új, kizárólag gameplay jelenetekből álló előzeteseket, erre azonban valamikor a nyár folyamán nyílik csak lehetőségünk, előbb aligha.

 

Az E3 2013-at a június tizedikére betervezett konferenciák (EA, Ubisoft, Sony, Microsoft) nyitják, majd egészen június 13-ig várhatjuk a bejelentéseket és meglepetéseket, de a szeptember 17-re tervezett, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megerősített (PC-re csak pletykált) GTA 5 már biztosan nem lesz közöttük. Kár érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)