Hirdetés

Grand Theft Auto Online - megérkeztek az ünnepi tartalmak

|

Elrajtolt a Grand Theft Auto Online karácsonyi eseménysorozata, amelynek keretében ünnepi stílusba öltöztethetjük egész Los Santost. Meg persze hülyén nézhetünk ki.

Hirdetés

A bevásárlóközpontok már hetek óta ünnepi cicomával várják a látogatókat, viszont a Rockstar Games nem siette el a dolgot és csak most jelentette be, hogy elindították a Grand Theft Auto Online karácsonyi eventjét, a The Festive Surprise 2015-öt, amely egészen pontosan mától lépett érvénybe. 

Az ünnepi esemény keretén belül a Grand Theft Auto Online PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosai karácsonyfákat találhatnak a Legion Square-en és bármilyen lakásban, cölöpházban vagy jachton, amivel rendelkeznek. Ezenkívül bekerült egy csomó új, ingyenes testreszabási lehetőség is, amelyek magukban foglalnak három "karácsonyi témájú" autódudát, Mikulás jelmezeket, pizsamákat és olyan egyedi maszkokat, mint amiket az alábbi képeken láthattok: 

Szép, nem? A Rockstar mellesleg azt ígérte, hogy egy "különleges ajándékra" is sor kerül majd a Grand Theft Auto Online január 5-ig tartó fesztiváljának egy bizonyos pontján, a hógolyócsata is várhatóan visszatér, illetve lesz néhány különleges kiegészítés a nemrég hozzáadott Adversary mód esetében is. 

Ti kipróbáljátok az ünnepi mókát a GTA Online világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)