Hirdetés

2022 legjobb játékai, amikről valószínűleg nem is hallottál

|

Összeszedtük a 2022-es év rejtett kis gyöngyszemeit.

Hirdetés

Péntek hajnalban kiosztották az év legjobb játékainak járó díjakat, de értelemszerűen a legtöbb kategóriában az AAA-címek diadalmaskodtak a The Game Awardson. Mi viszont minden évben szentelni szoktunk egy külön cikket és videót azoknak a kisebb, független játékoknak is, amik a legtöbbek számára radar alatt maradhatnak, noha igazából kivételesen jó megjelenésekről van szó.

Az alábbi videó a 2022-es gyűjtésünk eredménye. Nagyon reméljük, hogy tudunk nektek olyan játékokat mutatni, amik így felkeltik az érdeklődéséteket, és egyébként simán elsétáltatok volna mellettük valamelyik digitális piactéren.

Hirdetés

Biztos van, amit hiányoltok erről a listáról, ami mondanunk sem kell, teljesen szubjektív alapon készült. A lehetőség azonban természetesen most is adott, bátran dobjátok be lent, a kommentek között a saját toplistátokat, vagy bővítsétek ki az általunk ajánlott címek felsorolását. 

Ha egyetlen videónkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)