Hirdetés

A streamingplatformok közötti háború a 2021-es évben erősebb volt, mint valaha

|

Több szempontból is érdekes a streamingpiac Q3-as kimutatása.

Hirdetés

 Stream Hatchet nevezetű, piacvezető livestream-elemző adatai szerint. egyre kiélezettebb a játékstreaming-platformok közötti háború. A Twitch és a Facebook gaming teljes erővel tör előre, egyre szebb számokat produkálnak, a YouTube viszont lassan de szisztematikusan kezdett visszaesni az idei első három negyedévben.

Többek között erről, valamint Q3-as, vagyis harmadik negyedéves időszak más érdekes streaminghez köthető számairól lesz szó az alábbi videóban. 

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Ti egyébként melyik platformon szoktatok általában streameket nézni (már persze, ha egyáltalán szoktatok)?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)