Hirdetés

GameStart - Batman: The Telltale Series 2. rész

|

Folytatjuk a Batman: The Telltale Series első epizódját. A második részben már kezd összeállni, mi lesz most Bruce Wayne legnagyobb problémája.

Hirdetés

Épp azt beszéltük EndreMannal, hogy sem a Batman filmek, sem a játékok esetében nem lehet először tudni, hol tartunk időben, és ki vagy kik lesznek az aktuális ellenfeleink.

A Batman: The Telltale Series első részének elején megtudtuk, hogy Bruce Wayne még nem ismeri a Macskanőt, Oswald Cobblepot még nem az, aki majd később lesz, és nem csak erőszakos, különleges és egyedi fantázianeveket használó bűnözőkkel, de egy maffiafőnökkel is meggyűlik a bajunk. Nézzétek meg a második epizódot feljebb, hamarosan jövünk a folytatással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)