Hirdetés

Eltöltöttünk egy teljes napot Kőnig Annával, aki megmutatta, mire szokta használni a mobilját

|

Megnéztük, hogyan telik Kőnig Anna egy napja a Samsung termékeivel, például a Galaxy Z Flip5 telefonnal.

Nemrég Simonffy Péter egy napjába kukkanthattunk bele, most pedig Kőnig Anna mutatta meg nekünk, hogyan telik el egy átlagos nap az ő életében. Az alábbi videóban Anna részletesen mesél arról, hogyan szokta használni a Galaxy termékcsalád eszközeit a mindennapokban, legyen szó sportolásról, főzésről vagy épp munkáról.

Szó esik majd arról is, kit szokott telefonjával leggyakrabban fotózni, és annyit már most elárulhatunk, nem véletlenül került fel a videó coverképére ez a kedves kutyus, aki már 5 éve boldogítja Annát.

Hirdetés

Láthatjátok továbbá például azt is, hogyan lehet a Samsung Galaxy Z Flip5 telefonnal végtelenül egyszerűen, állvány használata nélkül is felvenni egy kis főzőcskézést, mondjuk egy frissítő limonádé elkészítését. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)