Hirdetés

Ezek a színészek egy sorozatban akár több szerepet is simán eljátszottak

|

Összeszedtünk tíz produkciót, amelynek egyik színészét "megsokszorozták". Van, aki két szerepben bukkan fel, és olyan is, akiből több változat is létezik.

Hirdetés

Hiszitek vagy sem, egyáltalán nem volt nehéz összeállítani az alábbi videós ajánlót, melyben olyan színészeket szedtünk össze, akik valamilyen sorozatban nem csak egy karaktert keltettek életre, hanem egyből több szerepet is bevállaltak. 

Bizony, bőven akadnak ilyen produkciók, és mi most tényleg csak csemegézni kezdtünk el, a szerintünk legjobb ilyen alkotásokat, illetve alakításokat mutatjuk meg nektek. 

Hirdetés

Persze mint mindig, most is jöhetnek a kiegészítések, bátran bővítsétek a listánkat lent, a kommentek között!

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)