Hirdetés

Gamescom 2019 - a nyitónap 5+1 legjobb pillanata

|

Bőven volt miből válogatnunk, mikor elkezdtük összeszedni a tegnapi nap legemlékezetesebb momentumait.

Hirdetés

Idén a Nintendo, a Microsoft és a Google is saját előadással nyitotta meg a gamescomot, majd az Opening Night Live ceremónia keretein belül is kaptunk egy halom bejelentést, előzetest és gameplay anyagot. Ezek közül választottuk ki a kedvenceinket. 

Hirdetés

Gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy nyilván a Death Stranding pisilős jelenete is felkerült a toplistánkra (ritkán lát ilyet az ember, na), de azért jutottak még mellé más izgalmak is. Lett egy plusz egyes versenyzőnk is a listában, tegnap ugyanis még egy remek pókemberes hírről tudtunk beszámolni. Ma viszont egy sokkal szomorúbbról. Térjünk viszont gyorsan vissza a videóhoz, hisz most ez a lényeg:

Egész héten jönnek majd a gamescomos anyagok, szóval ne maradjatok el, iratkozzatok fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)