Hirdetés

Gamestar Hype - GameNight, Pokémon GO és ingyen játékok

|

Újabb péntek, újabb GameStar Hype, ezúttal HP szállítja nektek a hét legizgalmasabb híreit. Tartsatok velünk!

Hirdetés

Minden eddiginél nagyobb hőfokon izzik a Pokémon GO láz, elképesztő az érdeklődés a játék iránt. Persze ha a lesétált kilométerek után az árvaháznaknak fizetne a Nintendo, akkor is lennének olyanok, akik teli torokból üvöltik az út széléről, hogy ez bizony szánalmas, de ne foglalkozzatok velük, mert ahogy a mondás is tartja: van, akinek a széklet sem elég büdös.

Ami ennél is fontosabb, hogy perceken belül elkezdődik a GameNight, ahol ezúttal is rengeteg program és még annál is több ajándék vár titeket, úgyhogy megcsillogtatnátok a CoD 2 tudásotokat, vagy egyszerűen csak játszanátok egy kicsit egy pofa sör... akarom mondani hűsítő limonádé társaságában, akkor mindenképp tartsatok velünk!

És tudjátok, van ez a GameStar Hungary YouTube csatorna, ahol van még hely pár feliratkozónak. Nosza, kattintsatok egyet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)