Hirdetés

GameStar HYPE - God of War, Star Wars Battlefront és a mai GameNight

|

HP 35 fokban is beállt a reflektorfények elé, hogy elmesélje nektek a hét legfontosabb híreit. Mindent a nézőkért.

Hirdetés

A dögvész meleget egy picit talán lejjebb nyomjuk a mai GameNight alatt, ahol nem csak hideg üdítőket ihatunk majd "vegyetek GameStart" felkiáltások után, hanem dumálhatunk is majd az élet dolgairól.

Olyasmikről, mint például a Star Wars Battlefront offline módja, a God of War multiplayer mód hiánya, a PlayStation Neo új infói, a Clash of Clans csapatának felvásárlása, Darth Vader felbukkanása az Rouge One-ban, a Mozdulj Gamer pályázatos fotóitok, vagy a Trónok Harcának új előzetese.

Persze lesz majd sok minden más is még a GameNighton. Részt lehet majd venni a League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Mortal Kombat X, Fifa 16, és Rocket League versenyeken. Ki lehet majd próbálni a HTC Vive-ot, és zenélni is lehet majd Guitar Heroval vagy táncolni a Just Dance számaira.

Ha tudtok, tartsatok velünk. Aki szeretné látni jövőbeli videóinkat, az pedig kattintson rá a feliratkozás gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)