Hirdetés

GameStar HYPE - Mirror's Edge sorozat, No Man's Sky csúszás és program hétvégére

|

Rengeteg izgalmas hírt kaptunk a héten, és HP ismét a kamerák előtt mondja el nektek a legfontosabbakat.

Hirdetés

Holnap már szombat lesz, ami nem csak azért jó mert végre bűntudat mentesen Overwatchozhat az egész stáb, de azért is mert veletek együtt mozdulhatunk majd ki gépeink mögül a Mozdulj Gamer Mozgalom és a Chio jóvoltából. Egyébként pedig itt a Hype, tessék a fenti képre kattintani, majd a lenti linkeken olvasgatni részletesebben.

Ma déltől már indul a magyar videósok jótékonysági streamje, amiről további részleteket a Hype-ban, és itt leírva találhattok.

Kibeszéltük, hogy mennyire izgatottak vagyunk a Mirror's Edge sorozat kapcsán, és hogy mennyire nem vagyunk azok a No Man's Sky csúszása miatt.

Beszéltünk még az új Xbox One verzióról, az Unreal Tournament-ről, a 7 Days to Die megjelenéséről, a következő Quake részről és a Függetlenség napjáról.

Ha szeretnétek a lehető leghamarabb értesülni új videóinkról, akkor iratkozzatok fel YouTube csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)