Hirdetés

GameStart - The Solus Project (2. rész)

|

Folyatódik a The Solus Project, amelyben továbbra is RG és EndreMan kezében van az emberiség jövőjének sorsa. Mi nem rájuk fogadnánk.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt indult a The Solus Project GameStart, amelyben EndreMan és RG próbálnak szerencsét egy idegen bolygón.

Ha belenéztek az epizódba, akkor rájöhettek, miért tesztel RG autós játékokat, EndreMan pedig kizárólag FIFA-t. Ebben a játékban bizony rengeteg dologra kell odafigyelni, és ha az ember nem képes felbontani a konzervet, akkor bizony viszonylag szomorú halált hal.

Kétlem, hogy a srácok tovább erőltetnék a The Solus Projectet, mert láthatóan nagyon bénák benne, de minden bizonnyal hamarosan jön a következő GameStart. Ha nem akartok lemaradni, alább fel tudtok iratkozni a csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)