Hirdetés

Gears of War 4 - kipróbáltuk a multi bétát

|

Endre és Paca izgatottan ültek le kipróbálni a Gears of War 4 béta verzióját, és ha már úgyis lövöldöztek, csináltak egy remek videót róla nektek.

Hirdetés

A múlt héten még csak a Gears of War Ultimate Edition tulajdonosok próbálgathatták a Gears of War 4 multiplayer bétáját, de ma már bárki beugorhat, aki rendelkezik Xbox Live Gold előfizetéssel. Azoknak, akiknek ez sincs, majd Pacáék segítenek.

EndreMan és Paca leültek a GoW4 elé, és bemutatták a bétában elérhető játékmódokat, térképeket, és fegyvereket.

A látvány ütős, az akció a helyén van, és úgy nagy általánosságban nem kellett csalódnunk a multiban, amit a Microsoft eddig jól csinált a korábbi részekben, az itt is megvan.

A nagy kérdőjel inkább a sztori mód lesz, de manapság amúgy is minden játék a közösségi hentelésre van kihegyezve, ezzel együtt azért reménykedünk benne, hogy az egyébként drámában és történetvezetésben elég jó Gears of War nem okoz majd csalódást. Na de most kattintsatok a fenti videóra, és nézzétek meg bétázós mókát.

Ha szeretnétek látni, ahogy Pacát és Endrét más játékokban is megalázzák, akkor iratkozzatok fel YouTube csatornánkra a lenti gomb megnyomásával. Köszi!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)