Hirdetés

GS Hype - PewDiePie csatornatörlés, ingyen AC III és az új Pókember

|

HP ivós játéka után pár érdekes hír is terítékre kerül. Nézzétek meg az eheti GameStar Hype műsorát, ahol a műsorvezető még azt sem tudja, mit trollkodik PewDiePie.

Hirdetés

A hét legfontosabb híre nyilván az volt, hogy megérkezett a legfrissebb GameStar magazin,a mihez 39 lehetséges teljes játékot csomagoltunk. Nem minden nap kaptok egy újsághoz Witcher 3: Wild Huntot, de mi megoldottuk ezt is.

Ha a jövőben azt szeretnéd, hogy ki se kelljen lépned a lakásból a friss magazinért, akkor ajánlanánk figyelmedbe az előfizetői akciónkat, ahol brutális játékokat és perifériákat zsákolhatsz be a garantált GameStar mellé.

Miután mind megittuk a magunkét, jól kitárgyaltuk PewDiePie legújabb tervét, miszerint 50 milliónál törli a csatornáját. Ez lett belőle azóta. Ezen átlendülve megnéztük az új Pókember trailert, letöltöttük ingyen az Assassin's Creed III-at, rácsodálkoztunk a The Last of Us Part II Elliejének új tetoválására, és teljesen rápörögtünk az új Battlefield 1 térképre.

Ha a jövőben is szeretnétek követni a GameStar Hype vagy bármilyen más adásainkat, akkor iratkozzatok fel YouTube csatornánkra. Ehhez van is egy tök jó gombunk itt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)