Hirdetés

Nézzétek meg, ilyen volt a budapesti PlayIT

|

Megjártuk a budapesti PlayIT-et, ahol sok móka és kacagás mellett veletek is beszélgettünk.

Hirdetés

A mostani budapesti PlayIT-en is rengetegen voltatok, de sajnos így sem lehetett ott mindenki. Akik lemaradtak, azoknak egy videót tudunk felajánlani, hogy megmutassuk mekkora buli is volt ez.

A rendezvényen Endre és RG rengeteg interjút csináltak, melyeket mind megnézhettek az összefoglalónkban. Kicsit be is jártuk a helyszínt, levideóztuk, hogy emberek verik szét egymást a ringben, és virtuálisan. Streamerek, YouTuberek és cosplayerek minden mennyiségben a fenti Play gomb megnyomása után.

Reméljük, hogy a következő rendezvényre még többen jöttök el, minden infót a megtaláltok majd idejében a PlayIT aloldalunkon. Ha pedig videóink érdekelnek, akkor a lenti gomb megnyomásával a csatornánkra is feliratkozhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)