Hirdetés

Endre Bond, autós üldözés, párbajok - nézd meg a tavaszi PlayIT Citrom díj videóját!

|

A legutóbbi PlayIT-en levetített kisfilmben Viktória, Sirius és Isti nyomába ered a titkosügynök, James Bond.

Hirdetés

Hagyomány, hogy évente legalább egyszer a PlayIT-en EndreMan, RG, Nightwolf (meg aki épp ráér) kihirdeti az év legrosszabb és/vagy leghibásabb játékait. Idén ősszel is kapta az ívet jó pár cím, a listát pedig a szokásos videó zárta.

A fordulatokkal teli, ötven-ötvenhárom író által összerakott történet szerint James Bondnak le kell vadásznia pár youtubert, egész konkrétan Viktóriát, Siriust és Istit. A videóban a fent is említett trió mellett cameózik még mazur, Daev, válogatott szerepekben Gócza, őrökként a csodás Csirke és Kaci, a katona Ádám, illetve Kristóf, aki az igazi ifjú RG. Vagy hát RK.

A videót bejelentkezés után az ebben a hónapban mindenki számára nyitott GameStar Plus felületén tekinthetitek meg. Vagy alább, de sok érdekes, exkluzív videó van a Plus-on is, nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)