Hirdetés

PlayStation VR-hét - Batman: Arkham VR gameplay 2. rész

|

Folyatjuk a PlayStation VR hetet, továbbra is a Batman: Arkham VR van terítéken. Ha kíváncsiak vagytok, mennyire parázik Paca, amikor a Joker a fülébe suttog, tartsatok velünk!

Hirdetés

A Blizzardnál általában szerdán kezdődnek a hetek, nálunk pedig ezúttal a kedd nyitotta a PlayStation VR-nak szentelt hét napos időszakot. Tegnap már bele is néztünk a Batman: Arkham VR elejébe, ma pedig megpróbálunk a végére járni a dolgoknak.

Ha azt hittétek, hogy ez egy könnyed séta lesz a Wayne-birtok körül, akkor nagyot tévedtetek, a játék második felében ugyanis elszabadulnak az indulatok, így Paca kezében is megremegett néha a Move kontroller. 

Holnap egy új játékkal jelentkezünk, ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)