Hirdetés

PlayStation VR-hét - Batman: Arkham VR gameplay 1. rész

|

Tematikus hetet kezdünk a GSO-n, ha már úgy alakult, hogy a szerkesztőségünkben landolt egy PlayStation VR. Elsőként jöjjön a Batman: Arkham VR.

Hirdetés

A heteket általában hétfőn szokták kezdeni, de a mostani hétfőt meghagytuk Watch Dogs-napnak. Péntek meg GameNight-nap lesz, de ez nem jelenti, hogy akkor nem jön videó.

Eredetileg horror GameStart sorozatot akartunk csinálni, ha már közeleg a halloween, de ezt az ötletet elvetettük, egyrészt mert nem szeretünk nagyon sikoltozni (sem mosni), másrészt mert izgalmasabbnak találtuk a PlayStation VR-t. Horror még azért így is lesz, nem is egy játékot erőltettünk rá az egyébként meglepően nyugodt EndreManra, most viszont jöjjön előbb a fent látható Batman: Arkham VR, amit két részre bontva mutatunk be nektek. Az első részben Paca ismerkedik a Batman-léttel, feltérképezi a Wayne-birtokot, és elindul nyomozni.

A második rész hamarosan jön, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)