Hirdetés

PlayStation VR-hét - Kitchen

|

Egy újabb horrort próbálhattunk ki a PlayStation VR segítségével, méghozzá a Resident Evil 7-hez kapcsolódó demót, amely nevéhez híven egy konyhában játszódik.

Hirdetés

Mivel ismét egy hátborzongató címről van szó, ezúttal is EndreMan húzta a fejére a sisakot, hogy megpróbálja túlélni azokat a borzalmakat, amelyek ebben a viszonylag rövid demóban vártak rá.

A Resident Evil 7-hez immár két demó is készült, és a VR demó jóval parább, mint a hagyományos. Már csak abban bízunk, hogy a Capcom a teljes játékra is legalább ennyire odafigyel, az idén megjelent HD remake-ek ugyanis nem minden esetben voltak hibátlanok. Szerencsére eddig bíztatóak a jelek.

Természetesen nyúzzuk tovább a PS VR-t, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok a videókra, csapjatok rá a feliratkozás gombra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)