Hirdetés

The Last Guardian - kipróbáltuk, megérte várni rá

|

EndreMan és mazur most megosztják veletek első benyomásaikat a közel 10 éven át készülő The Last Guardian kapcsán.

Hirdetés

Természetesen nem csak porfogónak került a szerkesztőségbe a gyönyörű The Last Guardian Press Kit, mazur egyből bele is fogott a játék tesztelésébe. Most EndreMannal osztja meg első élményeit a játékkal kapcsolatban.

Több mint kilenc év várakozás után nem kis lelkesedéssel vetették rá magukat a srácok a The Last Guardianre, most pedig mivel már mindketten belepakoltak pár órát, megosztják veletek is első tapasztalataikat. Lessétek meg gyorsan a fenti videót és ne aggódjatok, a teszt is készülőben van.

Ha nem szeretnétek lemaradni egyetlen videónkról sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel  GameStar YouTube csatornájára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)