Hirdetés

The Last Guardian Press Kit unboxing - megérte várni erre a csomagra

|

EndreMan és Gócza lett a két szerencsés, aki a szerkesztőségben felnyithatta a The Last Guardian Press Press Kit dobozát.

Hirdetés

Kilenc év nagyon hosszú idő, a The Last Guardianre pedig pontosan ennyit kellett várniuk a játékosoknak. A PlayStation 4-exkluzív csoda azonban végre megérkezett és a játék hivatalos Press Kitje is befutott a szerkesztőségbe.

EndreManra és Góczára hárult az a szerencsés feladat, hogy feltárják a Press Kit minden kis titkát. Igazán meggyőző csomagot raktak össze az újságírók számára a készítők, ezt pedig most ti is megnézhetitek, ha ráböktök a fenti videóra. Magát a játékot mazur teszteli és tőle is csak csupa szépet és jót hallottunk The Last Guardiannel kapcsolatban, úgyhogy a jelek szerint megérte kiböjtölni ezt a kilenc hosszú évet.

Nektek hogy tetszik ez a Press Kit? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)