Hirdetés

Uncharted 4 - na, ilyen egy hibátlan nyitány!

|

Sokan kértétek, mi pedig örömmel vállalkoztunk rá: belevágtunk a legújabb GameStart sorozatba, amelyben az Uncharted 4-et játszuk majd végig.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division után pár hétre parkolópályára állítottuk a GameStart sorozatot, de ennek most vége, hiszen megjelent az Uncharted 4: A Thief's End, és ha már az egész szerkesztőség ezzel játszik, egy videosorozat keretein belül végig is toljuk a játékot.

A Naughty Dog játékai általában már az első fél órában leveszik a játékost a lábáról, gondoljunk csak a The Last of Us nyitányára, amely minden idők egyik legerősebb felütése. A fejlesztők már hónapokkal ezelőtt megígérték, hogy az Uncharted 4-é még ennél is erősebb lesz, és most a saját szemünkkel is megnézhetjük, hogy igazat mondtak-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)