Hirdetés

Uncharted 4 - a nagy finálé!

|

Utolsó epizódjához érkezett az Uncharted 4 végigjátszásunk, melyből kiderül, hogyan végződik Nathan Drake utolsó kalandja.

Hirdetés

Másfél hónappal ezelőtt kezdtünk bele a legújabb GameStartba, amelyben az Uncharted 4-et játszotta végig EndreMan néhány vendégszereplő segítségével. A srácok durván 17 óra játék után most pontot tettek a történet végére.

Ahogy azt a Naughty Dog bejelentette, ez lesz Nathan Drake utolsó kalandja, így mindenki sokat várt az Uncharted 4-től, ami szerintem az elejétől a végéig hibátlan is lett, egyelőre nem látom, hogyan tudná bármi megszorongatni az év játéka szavazáson.

Ettől függetlenül ősszel is rengeteg fantasztikus játék vár ránk, úgyhogy biztosak lehettek benne, hogy egy csomó GameStarttal készülünk. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel a csatornára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)