Hirdetés

Gamescom 2014 - érkezik a Halo Channel

|

Bejelentésre került a Halo Channel, ami természetesen a Halo: Nightfall sorozatot kiemelten támogatja majd.

Hirdetés

A 343 Industries a Microsoft gamescom 2014-es konferenciáját választotta arra, hogy megismertesse velünk a Halo Channelt, amely a hivatalos oldal bejegyzése alapján "egy teljesen új, interaktív digitális hálózat lesz, egyedülálló, személyre szabott hozzáférést biztosítva a Halo univerzumhoz". 

A Halo Channel videókkal, kiemelt eseményekkel, a Halo: Nightfall sorozattal, a Halo 5: Guardians multiplayer bétájának meccseivel, más streamekkel, statisztikákkal, kulisszák mögötti anyagokkal és gameplay előzetesekkel boldogítja majd az Xbox One tulajokat.

A Halo Channel várhatóan november 11-én élesedik Xbox One és a Windows 8.1-es eszközökön, majd nem sokkal később Windows Phone 8.1-en is elérhető lesz. A játékosok in-game jutalmakat is kaphatnak majd a használatával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)