Hirdetés

Itt a világ első hajlított kijelzős gamer notebookja

|

Láttunk már néhány érdekes gamer laptopot, de az Acer olyat villantott, amire senki nem számított.

Hirdetés

A gamer notebook egy érdekes állatfajta, hiszen míg sokan megcsodálják, másokból egyenesen megvetést vált ki, hogy hogyan költhetett valaki több százezer forintot, vagy egyes esetekben akár egymilliót egy hordozható gépre. De valószínűleg egyetlen gép láttán sem ráncoltuk még úgy a szemöldökünket, mint az Acer 21-X esetében.

A gyártó mindent megtett, hogy a legújabb technológiákat zsúfolja bele ebbe a szörnyetegbe, de talán egy kicsit túllőttek a célon. A 21 hüvelykes hajlított kijelző 2560 x 1080-as felbontással dolgozik, támogatja az Nvidia G-Sync technológiáját, a motorháztető alatt pedig egy Kaby Lake Core i7-es processzor, két GTX 1080-as videokártya teljesít szolgálatot.

Ha ez nem lenne elég, a billentyűzet mechanikus, a numpad megfordítható és touchpaddá alakítható, a kijelzőbe pedig a Tobii infravörös szemkövető technológiája is bekerült, így akár a tekintetünkkel is irányíthatunk néhány játékot. Ha az értelmetlen extrákból nem lenne még elég, kapunk egy csuklótámaszt is, a házba pedig négy hangszórót és két mélynyomót is elrejtettek a mérnökök, hogy akár egy komplett házibulit is levezényelhessünk a milliós gépünkről, hátha valaki beleönti a sörét.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor és milyen áron kerül fel a boltok polcaira az Acer 21-X, de nem is kezdünk el gyűjteni rá, az biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)