Hirdetés

Így teljesít az Asus GeForce GTX 1050 Ti

|

Most végre kiderül, hogy hogyan is teljesít az Nvidia új, elérhető árú videokártyája.

Hirdetés

Mindenki szereti, ha elérhető áron juthat hozzá a csúcskategóriás hardverekhez, de ez sajnos nem mindig ilyen egyszerű. Az Nvidia slágerkártyái általában nem éppen ebbe a büdzsé kategóriába tartoznak, így ha valaki tényleg szeretné a lehető legtöbbet a gaming élményből, akkor bizony mélyen bele kell nyúlnia a pénztárca mélyén tátongó fekete lyukba.

Ezen hivatott segíteni a legújabb 1050-es széria, ami ha nem is ugyanazt, de hasonló színvonalat tud hozni, mint az 1080-as nagytestvére, csak éppen lényegesen megfizethetőbb áron. Hogy az tényleg így van-e, arról a PC World-ös kollégáink is szerettek volna meggyőződni, a véleményüket pedig a frissen megjelent tesztből tudhatjátok meg.

A tesztet itt tudjátok elolvasni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)