Hirdetés

Battlefield 1 - egyedi Xbox One S-ekkel is megvásárolható lesz

|

Két, korábban nem kapható Xbox One S konzolt is kiad a Microsoft hamarosan, melyekhez a Battlefield 1 és sok más extra jár ajándékba.

Hirdetés

Az Electronic Arts köztudottan a Microsofttal ápol jobb kapcsolatot, ami abból is látszik, hogy az EA Access még mindig csak Xboxon elérhető. Nem meglepő, hogy a Battlefield 1 megjelenését is különleges One S gépekkel ünneplik. 

Az Xbox One S jelenleg fehérben vásárolható meg, a Gears of War 4-es, piros, egyedi festésű változat pedig előrendelhető. Ezek mellé jön az őszi szezonra a katonai zöld 1 terás, valamint a szürke 500 gigás konzol, melyekhez nem csak a Battlefield 1 alapjáték, hanem annak Early Enlister Deluxe Edition kiadása, a Hellfighter Pack, Red Baron Pack és Lawrence of Arabia Pack DLC-k, egyedi kinézet a Behemothokhoz, 5 Battlepack és egy hónap EA Access előfizetés is jár. Egyelőre nem tudni arról, hogy a One S ezekben a színekben önállóan is elérhető lesz-e.

Megjelenése október 21. környékére várható, és Magyarországon is kapható lesz, várhatóan a kisebb 99 990 Ft, a nagyobb 116 990 Ft-os áron.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)