Hirdetés

Íme a Cherry új, csendes mechanikus billentyűzete

|

Különösen jól jön majd a streamereknek, így talán nem csak az őrületes csattogást, hanem őket is halljuk majd.

Hirdetés

Mostanában nagy népszerűségnek örvendenek a mechanikus billentyűzetek, egyrészt azért, mert nagyon időtállóak és strapabíróak, másrészt pedig azért, mert állati menő hangja van a gomboknak. Ennek ellenére persze mégis előfordulhat, hogy valakit zavarnak a hangos leütések, de mégis olyan billetyűzetet szeretne, ami kiállja az idő próbáját, erre pedig tökéletes a Cherry legújabb csodája.

A cég új terméke, az MX Board Silent nagyjából 30 százalékkal csökkenti a gombok lenyomásából származó zajt. Természetesen így sem teljesen néma (a mechanikus gombok működése miatt ez talán nem is lenne lehetséges), de azért számottevően halkabban tud működni, mint más hasonló billentyűk.

A lényeg, hogy egy gumiréteg került a gombok aljára, ami arra való, hogy elnyelje annak a hangját, amikor a gombot teljesen lenyomjuk. Ettől függetlenül persze maga a kapcsolás (aminek hatására regisztrálódik a billentyűleütés) még hallatszódni fog.

Ti milyen billentyűzetet használtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)