Hirdetés

Ebben a fadobozban egy gamer PC rejtőzik

|

Akinek nem mindegy, hogy miben van az erőműve, az most kellemes és elegáns alternatívát kap.

Hirdetés

A Volta V az első fadobozos gamer PC a piacon, ami nem csak lazán néz ki, de brutális erőt rejt a deszkák között. A beépített vízhűtés pedig arról gondoskodik, hogy véletlenül se gyulladjon fel a borítás.

A cucc apró, tömörített mérete ellenére is viszonylag jól bővíthető, és nem sokkal nehezebb alakítgatni, mint bármelyik szokásos ház belsejét.

A házakat amerikai keményfából faragják, és kézzel rakják össze. Az egész borítás fából van, leszámítva az alumínium talpakat, melyek elválasztják a gépet a talajtól és adnak egy lyukat, ahová becsúsztathatod a billentyűzetet.

A prémium külsőt azonban keményen meg kell fizetni. Jelenleg már előre le lehet foglalni egy példányt 400 dollárért is, de a kész konfigurációk ára 2000-től 5000 dollárig terjed, ami egy gamer PC-ért sem kevés.

Persze ha lenne ennyi pénzem gondolkodás nélkül rohannék az előrendelői oldalra. Nincs férfi, akinek szívét ne dobogtatná meg ez az utolérhetetlen elegancia. Az első példányokat márciusban kezdik majd leszállítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)