Hirdetés

Hamarosan érkezik az AMD új csúcskategóriás videokártyája

|

A vállalatot vezető Lisa Su megerősítette, hogy újra beszállnak a versenybe.

Hirdetés

Az Nvidia évek óta toronymagasan vezeti a GPU piacot, főleg a felső kategóriában. A Radeon Vega 64 ben volt egy rossz kártya a pirosaktól, de esélye sem volt egy 1080Ti ellen, így az RTX sorozat már gyakorlatilag csak házon belül versenyez.

Hirdetés

De korai lenne még leírni az AMD-t, Lisa Su ugyanis egy interjúban most megerősítette, hogy készülnek a nagy bejelentésre.

"Újra kompetitívek leszünk a felső kategóriás kártyák piacán. Dolgozunk egy nagy teljesítményű, minőségi terméken, ami hosszú távon stabil alapot jelent majd."

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, hiszen az Intel is dolgozik a saját megoldásán, és ha mindkét modell támogatja majd a Microsoft-féle DXR-t (ez gyakorlatilag a DirectX alapú Ray Tracing technológia), az érdekes csavar lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)