Hirdetés

Horizon Zero Dawn - saját PS4 gépcsomagot kap

|

Egy terás HDD-vel és még egy extra ajándékkal szerezhetjük be a Horizon Zero Dawnnal egybecsomagolt PlayStation 4-et.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Sony idei egyik legérdekesebb és legfontosabb játéka, a Horizon Zero Dawn. Ha valaki pont emiatt venne PS4-et, az várja meg a játékkal együtt, március 1-jén érkező gépcsomagot.

Ebben egy 1 TB-os HDD-vel szeret PlayStation 4 Slim bújik meg (tehát nem Pro, ami fura, de hátha lesz majd külön Pro gépcsomag is), mellette pedig a játék lemezes változatát, illetve egy 3 hónap PlayStation Plus előfizetésre jogosító kódot találunk. Nem mellékes, hogy nagyon szép a doboza. Ára egyelőre még nincs, de tekintve, hogy az 1 terás Slim (és minden  más, egy játékot tartalmazó kiadás) kb. 120 ezer forintba kerül, valószínűleg ez sem lesz drágább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)