Hirdetés

Így néz ki a Nintendo Switch Joy-Conhoz készült kormány

|

Ha már lesz egy Mario Kart, akkor nem maradhat a konzol sem kormány nélkül. Illetve egészen pontosan kormány alakú Joy-Con keret nélkül.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Nintendo Switch is megkapja a maga Mario Kart részét a Mario Kart 8 Deluxe kiadásával. Ez már csak egy nagy kérdést hagyott a rajongók fejében. Kormány lesz-e? Az Eurogamer jelentése szerint a válasz határozottan igen.

Akárcsak a Wii Mote esetében, úgy a Joy-Connál is viszonylag egyszerű a megoldás. A kormányformájú kontrollerbe bele kell pattintani az egyik Joy-Con-t (ami ugye rendelkezik saját mozgásérzékelővel) és mehet is a buli.

Az eszköz meglehetősen aprónak tűnik, de tekintve egy Joy-Con méretére, ez nem annyira meglepő. Az biztos, hogy a régi (jelentősen nagyobb) kerék használóinak egy picit furcsa lesz elsőre.

A kormányt csak párban lehet megvásárolni, és egyelőre csak a GAME oldalán találtam előrendelési lehetőséget, ott azonban már a 14 fontos ára is fel van tüntetve (4900 Ft), ami nem is olyan vészes, ha azt nézzük, hogy egyből 2-t kapunk. Persze a magyar árnál még erre rá kell számolni a hazai terheket, meglátjuk majd, mi a hivatalos árcetli, mire ideér a termék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)