Hirdetés

Vadonatúj mini NES-t ad ki a Nintendo

|

Harminc beépített játékkal és HDMI csatlakozóval jön a tenyérnyi Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System.

Hirdetés

A Nintendo teljesen váratlanul bejelentett egy új konzolt, ami még nem a Nintendo NX, csak egy a retro masina. Legalábbis reméljük, hogy nem ez az új generáció.

 

A Nintendo Classic Mini: NES november 11-én jelenik meg, és 30 klasszikust játszhatunk rajta Donkey Kongtól a Final Fantasy-ig. HDMI-vel csatlakoztathatjuk a tévénkhez, az áramot pedig USB-n keresztül kapja - hálózati adapter nincs a csomagban, azt külön kell venni. Jár hozzá egy kontroller, de kompatibilis a Wii-hez kapható Classic Controller és Classic Controller Pro irányítóeszközökkel is. A géphez járó NES Controller egyébként Wii U-hoz is csatlakoztatható, hogy a Virtual Console játékokat a lehető  leginkább eredeti formájukhoz hasonlóan élvezhessük. A Mini NES-re került játékokban vannak ellenőrzőpontok, nem kell bekapcsolva hagyni vagy jelszavakkal pontokra ugrani.

A játékok listája a következő: 

Balloon Fight
BUBBLE BOBBLE
Castlevania™
Castlevania II: Simon's Quest™
Donkey Kong
Donkey Kong Jr.
DOUBLE DRAGON II: THE REVENGE
Mario
Excitebike
FINAL FANTASY®
Galaga™
GHOSTS'N GOBLINS™
GRADIUS™
Ice Climber
Kid Icarus
Kirby's Adventure
Mario Bros.
MEGA MAN™ 2
Metroid
NINJA GAIDEN®
PAC-MAN™
Punch-Out!! Featuring Mr. Dream
StarTropics
SUPER C™
Super Mario Bros.
Super Mario Bros. 2
Super Mario Bros. 3
Tecmo Bowl™
The Legend of Zelda
Zelda II: The Adventure of Link

Hazai árat még nem tudunk, de a miniatűr konzol már itthon is előrendelhető. A tengerentúlon egyébként 59,99 dollárt, avagy egy újonnan megjelent játék árát kérik el érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)