Hirdetés

Ne várjatok extra funkciókat a mini NES-től

|

Sokan úgy gondolták, a Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System a megjelenése után több játékkal is bővíthető lesz, de a gyártó hamar letörte a lelkesedést.

Hirdetés

Bár a Nintendo klasszikus játékai közül rengeteg az újabb gépeiken is játszható a Virtual Console funkciónak hála, szintén a nosztalgia jegyében tegnap leleplezték a miniatűr Nintendo Entertainment Systemet is. Ez a gép viszont csak annyit ajánl majd, amennyit a megjelenéskor kapott játékokból ki tudunk hozni.

A sajtó megkereséseire ugyanis a Nintendo elég negatív válaszokat adott a kínálat bővítése kapcsán:

"Nem. A konzol egy különálló eszköz, így nem képes internetkapcsolatra, sem külső adattárolók használatára."

Vagyis marad a 30 játék, és kész, erősen limitált a nosztalgia.

"A harminc játék közé, amik a konzollal együtt érkeznek, csúcsminőségű, hosszú távra szóló játékélmények (...) és úgy lettek kiválasztva, hogy ismert és népszerű NES-játékok egyvelegét adják, ami a játékosok széles körének tetszését nyerheti el."

Így értelemszerűen sem a többi Virtual Console címek, sem az esetleg még az eredeti kazettán meglévő játékok közül nem tölthetünk majd újabb játékokat a gépre, ami valahol egy kicsit kiábrándító. A egyelőre Nintendo arról sem árult el semmit, hogy tervben van-e több minikonzol, így például egy apró SNES, vagy Nintendo 64.

Szerintetek így is megéri beszerezni egy mini-NES-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)