Hirdetés

Nintendo NX - valószínűleg nem lesz régiózáras

|

A Nintendo korábbi konzoljain csak a géppel azonos régiójú játékokat tudtuk futtatni. Ez az NX-szel megváltozhat.

Hirdetés

Sem az Xbox One, sem a PlayStation 4 nem régiózáras már, ami azt jelenti, hogy akárhol is vettük a konzolt, bármilyen régióból származó játékot el tudunk rajta indítani. Ez főleg a japán játékok kedvelőinek fontos, akik a nyugati megjelenés előtt akarnak játszani kedvenceikkel, nem hajlandók hónapokat várni a lokalizált verzióra.

A Let's Play Video Games jelentése szerint az NX jelenlegi fejlesztői készletei sem régiózárasak, és a megkérdezett fejlesztők nem kaptak értesítést arról, hogy további verziók (és esetleg a végleges) esetében ez megváltozna.

A Nintendónak szüksége van arra, hogy az NX sikeres legyen, és jobb, ha ezért mindent megtesz. Bár a régiózár valószínűleg nem sok felhasználó esetében fontos szempont, mégis jobb, ha kevesebb a korlátozás. A konzolt várhatóan szeptemberben mutatják be, és jövő májusban jelenhet meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)