Hirdetés

Nézd meg minden szögből a Nintendo Switchet

|

Bár a Nintendo Switch belsejéről még egy darabig nem ismerhetünk meg részleteket, a külsejét alaposan áttanulmányozhatjuk egy 3D-s modellen.

Hirdetés

A Nintendo ugyan idén már nem árul el semmi újat a Nintendo Switchről, a héten bemutatott koncepciós videó miatt sokan izgatottan várják majd a márciusi megjelenést. Ők addig is egy, a hivatalos bemutató alapján készült 3D-s modellen tanulmányozhatják az elég izgalmasnak tűnő konzolt.

A Virtual Studio az utóbbi időszak szinte minden izgalmas tech kütyüjének 3D-s modelljét elkészítette, például a nemrég bejelentett Google Daydream VR headsetet is. Most pedig a Nintendo Switch hordozható állapotát is újraalkották a virtuális térben, két oldalán a Joy-Con kontrollerekkel, így alaposan megnézhetjük a konzol egyes részleteit. Az izgalmas koncepció mellett azért még néhány részletre kíváncsiak lennénk, elsősorban az árra, de amíg ezek kiderülnek, be kell érnünk a konzol látványával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)