Hirdetés

Nintendo Switch - minden, amit eddig tudunk róla

|

A Nintendo még nem árult el mindent a Switch konzolról, de már most is sok részletet megosztott vele kapcsolatban. Folyamatosan frissülő cikkünkből mindent megtudhattok.

Hirdetés

Nagyon érdekes és ígéretes a Nintendo új gépe, és a szakma jelentős képviselőinek, legnépszerűbb fejlesztőinek és legnagyobb kiadóinak részéről is nagy az érdeklődés. Most még nem tudjuk pontosan, mit tud és mi lehet belőle, de a koncepcióban van fantázia. A mai bejelentés után összeszedtük az infókat, és ezt a cikket folyamatosan fogjuk bővíteni, ahogy bármi új kiderül.

Mi az a Nintendo Switch?

A Switch a japán cég vadonatúj konzolja, mely nem váltja fel teljesen sem a Wii U-t, sem a 3DS-t. Otthon egy dokkolóegységbe helyezve a tévéhez csatlakoztathatjuk, és a két, leválasztott kontrollerrel (Joy-Connal) vagy egy Nintendo Switch Pro kontrollerrel irányíthatjuk a játékot. Emellett magunkkal vihetjük bárhova, és folytathatjuk a játékot.

Mik a hardveres specifikációk?

A hardverről keveset tudni. Egy egyedi Nvidia Tegra processzor kerül bele NVIDIA GPU-val, melynek architektúrája megegyezik a jelenleg kapható legjobb GeForce kártyákéval. Ez nem jelenti, hogy a teljesítménye is. További érdekesség, hogy lemezek helyett a 3DS-nél alkalmazotthoz hasonló kazettákat használ. A jack csatlakozót látszólag nem hagyták le, szerencsére.

Mikortól lesz kapható?

A megjelenést 2017. márciusára tervezik, konkrét dátum még nincs.

Mennyibe kerül?

Árról egyelőre nincs információnk.

Milyen játékok jönnek rá?

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild, egy új Mario játék, a Dragon Quest XI, a Project Sonic 2017, a Just Dance 2017 és a Splatoon mellett egyelőre nem erősítettek meg mást. A platformra fejlesztők teljes listáját itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)