Hirdetés

Nintendo Switch - meglepően sokat tud a Joy-Con kontroller

|

A Switch bemutatójának legérdekesebb részei voltak a levehető kontrollerek, amikről most szinte mindent elárult a Nintendo. Visszatér a Wii korszak?

Hirdetés

A Nintendo Switch egyik legérdekesebb részei a levehető Joy-Conok, amiket alapjáraton a gép oldalára csúsztatva használhatunk, de ha kedvünk tartja, le is vehetjük őket, és kettőt külön is használhatnunk.

A Joy-Conok több színben is elérhetőek lesznek, nem csak szürkében. Mindenki megtalálhatja majd a neki tetsző kiszerelést.

A bal Joyon található egy négyzet alakú gomb, amivel képeket vagy videókat készíthetünk az adott játékból.

Mindkét Joy-Con hasonlóan működik a Wii kontrollerhez, azaz saját mozgásérzékelőjük van, erre építenek majd a mozgós (pl. Just Dance, Arms) és party-játékok (1-2 Switch)

A Joyok belső oldalán rejtőznek el a más kontrollereken ravaszként funkcionáló váll gombok, így funkcionalitásban sem kell lejjebb adnunk, ha az apróságot használjuk.

Az apróságok mindemellett fel vannak szerelve egy fejlett visszajelző rezgő-motorral (force feedback), amit a Nintendo HD Rumble-nek hív. Azt állítják, hogy a technika annyira kifinomult, hogy még a víz kitöltését is érzékeltetni tudják vele.

Végül a jobboldali Joyra még egy IR kamera is felkerült, ami képes megkülönböztetni formákat és felismerni tárgyak távolságát.

A Nintendo Switch megjelenés és ár kapcsán itt találtok minden infót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)