Hirdetés

A legjobb PC-s ház: Nuka Cola gépházban pörögnek a ventik

|

Azt már számtalanszor láttuk, hogy egy rajongó mit tud művelni egy 3D nyomtatóval, de hasznos termék ritkán lesz belőle. Ezt a gépházat viszont bármikor megvennénk.

Hirdetés

A Fallout 4 rajongásnak nincs határa, aminek mi nagyon örülünk. Két elhivatott művészember nem csak imádja a játékot, de a gépüket is testre akarták szabni, hogy tükrözze imádatuk tárgyát. A srácok remek munkát végeztek, és dokumentálták is az egészet.

Az egyedik Nuka Cola gépházat egyébként a QuakeCon 2016-ra csinálták, de könnyen lehet, hogy csak úgy otthoni rendszernek is simán elmegy majd. A lenti képeken is látszik, hogy kényelmesen belefér egy otthoni PC, és még jól is néznek ki a dobozba rakott Nuka kólás üvegek.

Akinek van hozzáférése 3D nyomtatóhoz az ezen a linken megtalálja a ház elkészítéséhez szükséges adatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)