Hirdetés

Két speciális kontrollert kapnak a hardcore PS4-es játékosok

|

A Sony a Razer és a Nacon közreműködésével fejlesztette ki a két új gamepadet, amelyeket direkt eSportolóknak szánnak.

Hirdetés

A Microsoft már régen piacra dobta az Xbox One Elite kontrollert, a Sony azonban egészen mostanáig beérte a standard Dualshock 4 modellel. Pedig igény lenne az extra funkciókra.

A kiadó most jelentette be, hogy még az ünnepek előtt két új modellt is piacra dobnak. Az első a Razer Raiju, amely formára elég sokat változott, de az analóg karok és a D-pad pozícióját megőrizte. A hátoldalra felkerült két extra ravasz és két gomb, míg az előlapra néhány multimédiás gomb került. A ravaszokat átkapcsolhatjuk analóg módról, ami sokat segít majd a lövöldözős játékokban. A markolat egyébként gumírozott kialakítású, akárcsak az analóg karok fejei.

A Nacon Revolution Pro Controller még ennél is jobban elszakadt az eredeti Dualshock 4-től. Első ránézésre sokkal inkább hasonlít az Xbox One kontrollerére, hiszen az analóg karok helyzetét is megcserélték. Ezeket egyébként 46-fokban dönthetjük, így jóval érzékenyebbek, mint a korábbiak. Kapunk továbbá egy nyolcirányú D-padot, 4 extra gombot és 4 beépített profilt, amit kedvünkre konfigurálhatunk a makróktól egészen a ravaszok érzékenységéig. A markolatba még kis tárolókat is építettek, amikbe súlyt helyezve tökéletesíthetjük a kontroller fogását.

Mindkét kontroller karácsony előtt esik majd be, az árukat azonban egyelőre nem közölte a Sony. Nektek hogy tetszenek az új gamepadok, beruháztok majd valamelyikre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)