Hirdetés

Project Scorpio - natív 4K-ban futnak a Microsoft saját játékai

|

Nincs felskálázás vagy egyéb trükkök: a Project Scorpio képes lesz 4K felbontásban renderelni a játékokat. Legalábbis a belső fejlesztésűeket biztosan.

Hirdetés

Nemrég mutatta be a Sony a PS4 Pro konzolt, amely egy ügyes trükkel skálázza fel a képet, hogy az a 4K tévéken is jobban nézzen ki. A Microsoft nem folyamodik ilyesmihez, a Project Scorpio ugyanis képes lesz rá, hogy 4K-ban rendereljen.

Minden általunk fejlesztett játék, ami a Project Scorpio életciklusában jelenik meg, natív 4K-ban renderel majd, ebből nem engedünk.

- mondta Shannon Loftis, a Microsoft Studios vezetője. A több mint egy év múlva megjelenő Project Scorpio erősebb lesz a PS4 Prónál, az eddigi hírek szerint 6 TFLOPS grafikus teljesítményt tudunk majd kisajtolni belőle. Hogy mindezért milyen árat kell fizetnünk, az egyelőre nem derült ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)