Hirdetés

GTX 1080 került az egymilliós Razer Blade-be

|

A legfrissebb Razer Blade Próval a gyártó célja, hogy asztali gépét mindenki erre cserélje. Sok mindent tud, de cserébe drága is.

Hirdetés

A gamer laptopok még ha erősek is, általában nagyok és súlyosak, kényelmetlen őket cipelni. A Razer Blade gépek viszont nem, mert annak ellenére, hogy nagyon sokat tudnak, vékonyak, dizájnosak - és drágák.

A Razer ma jelentette be, hogy novemberben az Egyesült Államokba jön az új Razer Blade Pro, melybe egy hatodik generációs, négymagos i7-es procit, egy Nvidia GeForce GTX 1080-at, 32 GB DDR4 RAM-ot szereltek, található rajta Thunderbolt 3 csatlakozó és SD kártya olvasó, illetve kérhető akár 2 terás SSD-vel is. A kijelző egy 17'3"-os, 4K-képes IGZO display, ami érintést is érzékel. Támogatja a G-Syncet, és 100%-ban képes megjeleníteni az Adobe RGB színeket. Mechanikus billentyűzetet szereltek bele, melynek háttérvilágítása 16,8 millió színben pompázik. Az egész csak alig több mint 2 cm vastag, és kb. 3,6 kilogramot nyom. Kompatibilis minden VR eszközzel, így Oculus Rifttel, HTC Vive-val, valamint OSVR HDK2-vel is. 

Ezért cserébe viszont nem keveset kell fizetni. A legolcsóbb modell 3699 dollárba kerül, ami több mint egymillió forintot jelent. 

Ugyanakkor alternatívának ott az 1099 eurós Razer Blade Stealth, melyben hetedik generációs Intel Kaby Lake i7 Processzor van, és 16 GB RAM-mal lehet kérni, vagy a Razer Blade, ami 1999 euróba kerül, és a hatodik generációs Skylake i7 mellé GTX 1060-at raktak bele, így szintén VR-kompatibilis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)